Currency Converter:

Lot: 1

Güncel Fiyat: 2.000 TL Açılış Fiyatı: 2.000 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

Louis Vuitton Catwalk: The Complete Fashion Collections

Hardcover 632 sayfa 19x29.7 Dil: İngilizce 1854'te lüks deri eşya evi olarak kurulan Louis Vuitton, onlarca yıl boyunca dünyanın önde gelen bavul ve aksesuar üreticilerinden biriydi. Ancak, 1998'de ilk moda koleksiyonlarını piyasaya sürdükten sonra, ev benzeri görülmemiş bir küresel üne kavuştu ve Richard Prince, Takashi Murakami ve Stephen Sprouse gibi sanatçılarla yüksek profilli iş birliklerine öncülük etti.

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • Louis Vuitton Catwalk: The Complete Fashion Collections-Hardcover
632 sayfa
19x29.7
Dil: İngilizce

1854'te lüks deri eşya evi olarak kurulan Louis Vuitton, onlarca yıl boyunca dünyanın önde gelen bavul ve aksesuar üreticilerinden biriydi. Ancak, 1998'de ilk moda koleksiyonlarını piyasaya sürdükten sonra, ev benzeri görülmemiş bir küresel üne kavuştu ve Richard Prince, Takashi Murakami ve Stephen Sprouse gibi sanatçılarla yüksek profilli iş birliklerine öncülük etti.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Louis Vuitton Catwalk: The Complete Fashion Collections-Hardcover 632 sayfa 19x29.7 Dil: İngilizce 1854'te lüks deri eşya evi olarak kurulan Louis Vuitton, onlarca yıl boyunca dünyanın önde gelen bavul ve aksesuar üreticilerinden biriydi. Ancak, 1998'de ilk moda koleksiyonlarını piyasaya sürdükten sonra, ev benzeri görülmemiş bir küresel üne kavuştu ve Richard Prince, Takashi Murakami ve Stephen Sprouse gibi sanatçılarla yüksek profilli iş birliklerine öncülük etti.

    TLSatıldı
  • Chanel: Collections and Creations-Hardcover
208 Sayfa
24.13 x 1.91 x 28.58 cm
Dil: İngilizce

Efsanevi 'Chanel No 5'ten esinlenen kitap, beş ana temayı ele alıyor: takım elbise, kamelya, mücevher, parfümler ve makyaj ve küçük siyah elbise. Ayrıca, geçmişten bugüne uzanan ipleri takip ederek bu önemli öğelerin, ünlü öncüllerinin izinden giden moda tasarımcıları tarafından nasıl yeniden keşfedildiğini ve yeniden icat edildiğini gösteriyor. Bu görsel yolculuk, daha önce yayınlanmamış arşiv fotoğrafları ve Karl Lagerfeld'in orijinal çizimlerinin yanı sıra moda fotoğrafçılığının en büyük isimlerinden bazılarının muhteşem görüntüleriyle zenginleştiriliyor.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Chanel: Collections and Creations-Hardcover 208 Sayfa 24.13 x 1.91 x 28.58 cm Dil: İngilizce Efsanevi 'Chanel No 5'ten esinlenen kitap, beş ana temayı ele alıyor: takım elbise, kamelya, mücevher, parfümler ve makyaj ve küçük siyah elbise. Ayrıca, geçmişten bugüne uzanan ipleri takip ederek bu önemli öğelerin, ünlü öncüllerinin izinden giden moda tasarımcıları tarafından nasıl yeniden keşfedildiğini ve yeniden icat edildiğini gösteriyor. Bu görsel yolculuk, daha önce yayınlanmamış arşiv fotoğrafları ve Karl Lagerfeld'in orijinal çizimlerinin yanı sıra moda fotoğrafçılığının en büyük isimlerinden bazılarının muhteşem görüntüleriyle zenginleştiriliyor.

    TLSatıldı
  • Tiffany & Co.: The Story Behind the Style-Hardcover
160 Sayfa
12.7 x 1.78 x 18.42 cm
Dil: İngilizce

Tiffany & Co.: The Story Behind the Style, dünyanın en ikonik markalarından birinin çanta boyutunda, güzelce resimlendirilmiş görsel tarihidir. Tiffany & Co.'nun 1837'deki kuruluşundan bu yana hikayesini keşfetmek için dünyanın en ünlü küçük mavi kutusunu açın. Şirketin 185 yılına ait fotoğraflar ve bilgilerle dolu olan bu kutuda, Tiffany & Co.'yu herkesin bildiği bir isim yapan efsanevi tasarımlara bir göz atın. New York City'deki en başından itibaren, Elmasların Kralı Charles Lewis Tiffany, dünyaca ünlü kutusunun tanıtımı, ikonik parçalar, göz kamaştırıcı tasarımlar ve daha fazlası hakkında okuyarak bir şirketin nasıl kültürel bir fenomen haline geldiğini öğrenin. Tiffany & Co.: The Story Behind the Style, her moda veya mücevher tutkunu için mükemmel bir hediyedir.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Tiffany & Co.: The Story Behind the Style-Hardcover 160 Sayfa 12.7 x 1.78 x 18.42 cm Dil: İngilizce Tiffany & Co.: The Story Behind the Style, dünyanın en ikonik markalarından birinin çanta boyutunda, güzelce resimlendirilmiş görsel tarihidir. Tiffany & Co.'nun 1837'deki kuruluşundan bu yana hikayesini keşfetmek için dünyanın en ünlü küçük mavi kutusunu açın. Şirketin 185 yılına ait fotoğraflar ve bilgilerle dolu olan bu kutuda, Tiffany & Co.'yu herkesin bildiği bir isim yapan efsanevi tasarımlara bir göz atın. New York City'deki en başından itibaren, Elmasların Kralı Charles Lewis Tiffany, dünyaca ünlü kutusunun tanıtımı, ikonik parçalar, göz kamaştırıcı tasarımlar ve daha fazlası hakkında okuyarak bir şirketin nasıl kültürel bir fenomen haline geldiğini öğrenin. Tiffany & Co.: The Story Behind the Style, her moda veya mücevher tutkunu için mükemmel bir hediyedir.

    TLSatıldı
  • Dior Catwalk: The Complete Collections-Hardcover
632 sayfa
19 x 6 x 27.7 cm
Dil: İngilizce

Bu kitap, John Galliano'nun gelişinden sonraki hazır giyim koleksiyonları (hazır giyim sunumlarının yeni bir önem kazandığı dönem) ve 2016'da atanan yaratıcı yönetmen Maria Grazia Chiuri tarafından tasarlanan ilk iki koleksiyon da dahil olmak üzere, ilk kez her Dior haute couture koleksiyonunu bir araya getiriyor. Dünyanın en ünlü moda markalarından birinin gelişimini takip etmek ve nadiren görülen koleksiyonları keşfetmek için eşsiz bir fırsat sunuyor. Bu kesin yayın, kronolojik olarak düzenlenen koleksiyonların kendilerini keşfetmeden önce Dior evinin özlü bir tarihiyle açılıyor. Dior'un tarihindeki her yeni 'dönem', yeni tasarımcının kısa bir genel bakışı ve biyografisiyle açılırken, bireysel koleksiyonlar, etkilerini ve öne çıkan noktalarını ortaya koyan kısa bir metinle tanıtılıyor ve dikkatlice düzenlenmiş podyum görüntüleriyle gösteriliyor. Kapsamlı bir dizin de dahil olmak üzere zengin bir referans bölümü kitabı sonlandırıyor. Chanel'den sonra Dior, dünyanın önde gelen moda evlerinin koleksiyonlarına dair eksiksiz ve rakipsiz bir genel bakış sunan, orijinal podyum fotoğraflarıyla bez ciltli, üst düzey kitaplardan oluşan serinin ikinci cildidir.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Dior Catwalk: The Complete Collections-Hardcover 632 sayfa 19 x 6 x 27.7 cm Dil: İngilizce Bu kitap, John Galliano'nun gelişinden sonraki hazır giyim koleksiyonları (hazır giyim sunumlarının yeni bir önem kazandığı dönem) ve 2016'da atanan yaratıcı yönetmen Maria Grazia Chiuri tarafından tasarlanan ilk iki koleksiyon da dahil olmak üzere, ilk kez her Dior haute couture koleksiyonunu bir araya getiriyor. Dünyanın en ünlü moda markalarından birinin gelişimini takip etmek ve nadiren görülen koleksiyonları keşfetmek için eşsiz bir fırsat sunuyor. Bu kesin yayın, kronolojik olarak düzenlenen koleksiyonların kendilerini keşfetmeden önce Dior evinin özlü bir tarihiyle açılıyor. Dior'un tarihindeki her yeni 'dönem', yeni tasarımcının kısa bir genel bakışı ve biyografisiyle açılırken, bireysel koleksiyonlar, etkilerini ve öne çıkan noktalarını ortaya koyan kısa bir metinle tanıtılıyor ve dikkatlice düzenlenmiş podyum görüntüleriyle gösteriliyor. Kapsamlı bir dizin de dahil olmak üzere zengin bir referans bölümü kitabı sonlandırıyor. Chanel'den sonra Dior, dünyanın önde gelen moda evlerinin koleksiyonlarına dair eksiksiz ve rakipsiz bir genel bakış sunan, orijinal podyum fotoğraflarıyla bez ciltli, üst düzey kitaplardan oluşan serinin ikinci cildidir.

    TLSatıldı
  • Chanel Catwalk: The Complete Collections-Hardcover
760 sayfa
19.5 x 6 x 28.5 cm
Dil: İngilizce

En çok satan Chanel Catwalk, Karl Lagerfeld tarafından yaratılan tüm Chanel koleksiyonlarını tek bir ciltte toplayan ilk kitaptı. Artık Lagerfeld'in moda evi için hazırladığı son koleksiyonları ve sağ kolu ve halefi Virginie Viard'ın koleksiyonlarını da içerecek şekilde tamamen güncellenen bu gözden geçirilmiş baskı, yirmi sekiz yeni koleksiyon içeriyor.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Chanel Catwalk: The Complete Collections-Hardcover 760 sayfa 19.5 x 6 x 28.5 cm Dil: İngilizce En çok satan Chanel Catwalk, Karl Lagerfeld tarafından yaratılan tüm Chanel koleksiyonlarını tek bir ciltte toplayan ilk kitaptı. Artık Lagerfeld'in moda evi için hazırladığı son koleksiyonları ve sağ kolu ve halefi Virginie Viard'ın koleksiyonlarını da içerecek şekilde tamamen güncellenen bu gözden geçirilmiş baskı, yirmi sekiz yeni koleksiyon içeriyor.

    TLSatıldı
  • Virgil Abloh. Nike. ICONS-Hardcover
352 sayfa
26.67 x 3.81 x 31.12 cm
Dil: İngilizce

2016 yılında spor giyim üreticisi Nike ve moda tasarımcısı Virgil Abloh, Oregon merkezli şirketin en ikonik 10 ayakkabısını kutlayan bir spor ayakkabı koleksiyonu yaratmak için güçlerini birleştirdi. Air Jordan 1, Air Max 90, Air Force 1 ve Air Presto gibi ikonları yeniden canlandıran The Ten projeleriyle spor ayakkabı kültürünü yeniden canlandırdı.

Virgil Abloh'un tasarımları, mühendislik yaratıcılığına dair derin içgörüler sunuyor ve kültürel itibarla dolu. Harfler, ironik etiketler, kolaj ve heykel tekniklerini kullanarak orijinal ayakkabının dehasından yararlanan Abloh, yeni anlamlar inşa etmek için dil ve heykelsi öğelerle oynadı. Dadaizm'in nüktedanlığından, mimari teoriden ve avangart olaylardan ilham alarak, her ayakkabıyı ikonik yapan şeyleri analiz etti ve onu sanatsal bir bütüne dönüştürdü, her ayakkabıyı aynı anda bir endüstriyel tasarım parçası, hazır bir heykel ve giyilebilir bir ürün haline getirdi.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Virgil Abloh. Nike. ICONS-Hardcover 352 sayfa 26.67 x 3.81 x 31.12 cm Dil: İngilizce 2016 yılında spor giyim üreticisi Nike ve moda tasarımcısı Virgil Abloh, Oregon merkezli şirketin en ikonik 10 ayakkabısını kutlayan bir spor ayakkabı koleksiyonu yaratmak için güçlerini birleştirdi. Air Jordan 1, Air Max 90, Air Force 1 ve Air Presto gibi ikonları yeniden canlandıran The Ten projeleriyle spor ayakkabı kültürünü yeniden canlandırdı. Virgil Abloh'un tasarımları, mühendislik yaratıcılığına dair derin içgörüler sunuyor ve kültürel itibarla dolu. Harfler, ironik etiketler, kolaj ve heykel tekniklerini kullanarak orijinal ayakkabının dehasından yararlanan Abloh, yeni anlamlar inşa etmek için dil ve heykelsi öğelerle oynadı. Dadaizm'in nüktedanlığından, mimari teoriden ve avangart olaylardan ilham alarak, her ayakkabıyı ikonik yapan şeyleri analiz etti ve onu sanatsal bir bütüne dönüştürdü, her ayakkabıyı aynı anda bir endüstriyel tasarım parçası, hazır bir heykel ve giyilebilir bir ürün haline getirdi.

    TLSatıldı
  • Louis Vuitton: The Birth of Modern Luxury Updated Edition-Hardcover
560 sayfa
31.75 x 25.1 x 5.38 cm
Dil: İngilizce

Louis Vuitton: Modern Lüksün Doğuşu 2004 yılında yayınlandığında, kitap dünyanın en iyi lüks şirketinin dramatik yükselişini anlatan ilk kitaptı. Şirketin arşivlerine tam erişimle yazılmış olan kitap, Louis Vuitton'un kaliteli tasarıma olan tutkusunu çarpıcı bir arşiv sanatı, ürün tasarımları ve son teknoloji reklamlarla gösteriyor. Şirket, ilk üç liderinin hayatları üzerinden inceleniyor: kurucusu Louis (modern sandığı icat eden), oğlu Georges ve torunu Gaston. Artık hazır giyim, ayakkabı, mücevher ve hatta otomobil tasarımları gibi konularda yeni bilgilerle birlikte, bu yeni baskı, markanın yakın tarihini yeni metinler ve fotoğraflarla ele alan 20 ek sayfa ve kitap boyunca güncellenmiş materyal içeriyor.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Louis Vuitton: The Birth of Modern Luxury Updated Edition-Hardcover 560 sayfa 31.75 x 25.1 x 5.38 cm Dil: İngilizce Louis Vuitton: Modern Lüksün Doğuşu 2004 yılında yayınlandığında, kitap dünyanın en iyi lüks şirketinin dramatik yükselişini anlatan ilk kitaptı. Şirketin arşivlerine tam erişimle yazılmış olan kitap, Louis Vuitton'un kaliteli tasarıma olan tutkusunu çarpıcı bir arşiv sanatı, ürün tasarımları ve son teknoloji reklamlarla gösteriyor. Şirket, ilk üç liderinin hayatları üzerinden inceleniyor: kurucusu Louis (modern sandığı icat eden), oğlu Georges ve torunu Gaston. Artık hazır giyim, ayakkabı, mücevher ve hatta otomobil tasarımları gibi konularda yeni bilgilerle birlikte, bu yeni baskı, markanın yakın tarihini yeni metinler ve fotoğraflarla ele alan 20 ek sayfa ve kitap boyunca güncellenmiş materyal içeriyor.

    TLSatıldı
  • Vivienne Westwood Catwalk: The Complete Collections-Hardcover
632 sayfa
19 x 5 x 27.7 cm
Dil: İngilizce

Dünyanın en düşündürücü ve etkili tasarımcılarından biri olan ve bir zamanlar "Moda dünyasında olmamın tek nedeni 'uyum' kelimesini ortadan kaldırmaktır" diyen Vivienne Westwood, elli yılı aşkın süredir moda dünyasını yeniden icat ediyor, değiştiriyor ve ona meydan okuyor.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Vivienne Westwood Catwalk: The Complete Collections-Hardcover 632 sayfa 19 x 5 x 27.7 cm Dil: İngilizce Dünyanın en düşündürücü ve etkili tasarımcılarından biri olan ve bir zamanlar "Moda dünyasında olmamın tek nedeni 'uyum' kelimesini ortadan kaldırmaktır" diyen Vivienne Westwood, elli yılı aşkın süredir moda dünyasını yeniden icat ediyor, değiştiriyor ve ona meydan okuyor.

    TLSatıldı
  • Cartier: The Story Behind the Style-Hardcover
160 sayfa
12.7 x 1.78 x 18.42 cm
Dil: İngilizce

Cartier: The Story Behind the Style, dünyanın en ikonik markalarından birinin çanta boyutunda, güzelce resmedilmiş görsel tarihidir. Markanın 1847'de Paris'te kuruluşundan bu yana Cartier, dünyanın en şık setleri için başvurulan mücevherci olmuştur.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Cartier: The Story Behind the Style-Hardcover 160 sayfa 12.7 x 1.78 x 18.42 cm Dil: İngilizce Cartier: The Story Behind the Style, dünyanın en ikonik markalarından birinin çanta boyutunda, güzelce resmedilmiş görsel tarihidir. Markanın 1847'de Paris'te kuruluşundan bu yana Cartier, dünyanın en şık setleri için başvurulan mücevherci olmuştur.

    TLSatıldı
  • A Man and His Watch-Hardcover
27.94 x 17.78 x 2.79 cm
Dil: İngilizce

Paul Newman, 2008'deki ölümüne kadar 35 yıl boyunca her gün Daytona Rolex'ini taktı. Muhtemelen dünyanın en çok aranan saati olan bu ikonik saat, artık onu her gün anısına takan kızı Clea'nın mülkiyetindedir. Franklin Roosevelt, doğum gününde bir arkadaşının kendisine hediye ettiği zarif bir altın Tiffany saatini, Joseph Stalin ve Winston Churchill'in elini sıktığı ünlü Yalta Konferansı'nda taktı.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    A Man and His Watch-Hardcover 27.94 x 17.78 x 2.79 cm Dil: İngilizce Paul Newman, 2008'deki ölümüne kadar 35 yıl boyunca her gün Daytona Rolex'ini taktı. Muhtemelen dünyanın en çok aranan saati olan bu ikonik saat, artık onu her gün anısına takan kızı Clea'nın mülkiyetindedir. Franklin Roosevelt, doğum gününde bir arkadaşının kendisine hediye ettiği zarif bir altın Tiffany saatini, Joseph Stalin ve Winston Churchill'in elini sıktığı ünlü Yalta Konferansı'nda taktı.

    TLSatıldı
  • The Car Book: The Definitive Visual History-Hardcover
368 sayfa
22.1 x 2.9 x 26.2 cm
Dil: İngilizce

İlk motorlu araçlardan günümüzün süper arabalarına ve çevre dostu elektrikli modellere kadar, otomobilin tarihini anlatan nihai kitap.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    The Car Book: The Definitive Visual History-Hardcover 368 sayfa 22.1 x 2.9 x 26.2 cm Dil: İngilizce İlk motorlu araçlardan günümüzün süper arabalarına ve çevre dostu elektrikli modellere kadar, otomobilin tarihini anlatan nihai kitap.

    TLSatıldı
  • The Supercar Book: The Complete Guide to the Machines That Make Our Jaws Drop-Hardcover
256 sayfa
19.51 x 1.37 x 25.22 cm
Dil: İngilizce

Tamamen resimli olan The Supercar Book, gezegendeki en iyi süper otomobiller hakkında bilmek isteyebileceğiniz her şeyi içeren, muhteşem bir şekilde tasarlanmış bir rehberdir.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    The Supercar Book: The Complete Guide to the Machines That Make Our Jaws Drop-Hardcover 256 sayfa 19.51 x 1.37 x 25.22 cm Dil: İngilizce Tamamen resimli olan The Supercar Book, gezegendeki en iyi süper otomobiller hakkında bilmek isteyebileceğiniz her şeyi içeren, muhteşem bir şekilde tasarlanmış bir rehberdir.

    TLSatıldı
  • Porsche 75. Yıl Dönümü: Beklenmeyeni Bekleyin: Expect the Unexpected -Hardcover
256 sayfa
25.4 x 3.18 x 31.12 cm
Dil: İngilizce

Bu çarpıcı ciltte, otomotiv tarihçisi, fotoğrafçı ve tanınmış Porsche uzmanı Randy Leffingwell, dikkatini orijinal Gmund çiftinden bugünün 911'ine, Cayenne, Panamera ve tamamen elektrikli Taycan gibi Porsche efsanesini yaratan önemli anlara ve modellere odaklıyor.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Porsche 75. Yıl Dönümü: Beklenmeyeni Bekleyin: Expect the Unexpected -Hardcover 256 sayfa 25.4 x 3.18 x 31.12 cm Dil: İngilizce Bu çarpıcı ciltte, otomotiv tarihçisi, fotoğrafçı ve tanınmış Porsche uzmanı Randy Leffingwell, dikkatini orijinal Gmund çiftinden bugünün 911'ine, Cayenne, Panamera ve tamamen elektrikli Taycan gibi Porsche efsanesini yaratan önemli anlara ve modellere odaklıyor.

    TLSatıldı
  • Classic Porsche 911 Buyer's Guide 1965-1998-Kağıt Kapak
240 sayfa
21.08 x 1.78 x 22.86 cm
Dil: İngilizce

Porsche 911, şimdiye kadar yapılmış en iyi ve en önemli spor otomobillerden biridir. Bu fantastik makineler üst düzey koleksiyon haline geldi, satın almayı düşündüğünüz arabayı tam olarak anlamayı her zamankinden daha önemli hale getiriyor. Hayalinizdeki arabanın en büyük pişmanlığınız olmasına izin vermeyin. Güvenle satın almak için gerekli bilgilerle kendinizi donatın.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Classic Porsche 911 Buyer's Guide 1965-1998-Kağıt Kapak 240 sayfa 21.08 x 1.78 x 22.86 cm Dil: İngilizce Porsche 911, şimdiye kadar yapılmış en iyi ve en önemli spor otomobillerden biridir. Bu fantastik makineler üst düzey koleksiyon haline geldi, satın almayı düşündüğünüz arabayı tam olarak anlamayı her zamankinden daha önemli hale getiriyor. Hayalinizdeki arabanın en büyük pişmanlığınız olmasına izin vermeyin. Güvenle satın almak için gerekli bilgilerle kendinizi donatın.

    TLSatıldı
  • Beautiful Machines: The Era of the Elegant Sports Car: 1-Hardcover
320 sayfa
30 x 3.5 x 27 cm
Dil: İngilizce

Motorlarınızı çalıştırın ve şimdiye kadar yaratılmış en şık büyük motorlu otomobillerin muhteşem turuna çıkın. Zarafet, romantizm ve açık performansın otomobili tanımladığı bir dönemi ve onları yolların ikonları yapan büyüleyici hikayeleri çağrıştırıyor. Köpekbalığından esinlenen Maserati Ghibli'den ateşli Lamborghini Miura'ya, Iso Grifo ve Facel Vega gibi Amerikan ateş gücüne sahip Avrupa zarafetinden Alfa Romeo Tipo 33 Stradale ve Renault Alpine'in çığır açan tasarımlarına ve Jensen FF veya Porsche 918 Spyder'ın arkasındaki gelişmiş teknolojiye kadar bu arabalar daha az ulaşım aracı ve daha çok güzellik, özgürlük, hırs, yenilik ve hızın kanıtıdır. Beautiful Machines, gestalten tarafından tasarlanmış ve düzenlenmiştir. Hikayeler, otomobil uzmanı Blake Z. Rong tarafından yazılmıştır ve Classic Driver'dan Jan Baedeker ve gestalten'den Robert Klanten'in önsözüyle yazılmıştır.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Beautiful Machines: The Era of the Elegant Sports Car: 1-Hardcover 320 sayfa 30 x 3.5 x 27 cm Dil: İngilizce Motorlarınızı çalıştırın ve şimdiye kadar yaratılmış en şık büyük motorlu otomobillerin muhteşem turuna çıkın. Zarafet, romantizm ve açık performansın otomobili tanımladığı bir dönemi ve onları yolların ikonları yapan büyüleyici hikayeleri çağrıştırıyor. Köpekbalığından esinlenen Maserati Ghibli'den ateşli Lamborghini Miura'ya, Iso Grifo ve Facel Vega gibi Amerikan ateş gücüne sahip Avrupa zarafetinden Alfa Romeo Tipo 33 Stradale ve Renault Alpine'in çığır açan tasarımlarına ve Jensen FF veya Porsche 918 Spyder'ın arkasındaki gelişmiş teknolojiye kadar bu arabalar daha az ulaşım aracı ve daha çok güzellik, özgürlük, hırs, yenilik ve hızın kanıtıdır. Beautiful Machines, gestalten tarafından tasarlanmış ve düzenlenmiştir. Hikayeler, otomobil uzmanı Blake Z. Rong tarafından yazılmıştır ve Classic Driver'dan Jan Baedeker ve gestalten'den Robert Klanten'in önsözüyle yazılmıştır.

    TLSatıldı
  • Mercedes-Benz W201 (190): The Complete Story-Hardcover
22.15 x 1.7 x 26.77 cm
Dil: İngilizce

Mercedes-Benz W201, 1970'lerdeki ilk petrol krizinin yarattığı yakıt ekonomisi endişelerini ve BMW 3 Serisi'nin satış rekabetini gidermek için tasarlanmış kompakt bir sedandı.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Mercedes-Benz W201 (190): The Complete Story-Hardcover 22.15 x 1.7 x 26.77 cm Dil: İngilizce Mercedes-Benz W201, 1970'lerdeki ilk petrol krizinin yarattığı yakıt ekonomisi endişelerini ve BMW 3 Serisi'nin satış rekabetini gidermek için tasarlanmış kompakt bir sedandı.

    TLSatıldı
  • Aston Martin DB: 70 Years-Hardcover
25.53 x 2.54 x 31.24 cm
Dil: İngilizce

Le Mans şampiyonlarından James Bond'un favori araçlarına ve günümüzün süper arabalarına kadar, Aston Martin DB, Aston Martin Heritage Trust arşivinden 250'den fazla muhteşem ve nadiren görülen fotoğrafın yer aldığı bu muhteşem koleksiyonla, İngiltere'nin en büyük spor arabalarının 70. yılını kutluyor.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Aston Martin DB: 70 Years-Hardcover 25.53 x 2.54 x 31.24 cm Dil: İngilizce Le Mans şampiyonlarından James Bond'un favori araçlarına ve günümüzün süper arabalarına kadar, Aston Martin DB, Aston Martin Heritage Trust arşivinden 250'den fazla muhteşem ve nadiren görülen fotoğrafın yer aldığı bu muhteşem koleksiyonla, İngiltere'nin en büyük spor arabalarının 70. yılını kutluyor.

    TLSatıldı
  • MONET-Hardcover
96 Sayfa
21.59 x 1.27 x 26.67 cm
Dil: İngilizce

Bu kitap, eserleriyle hem bir resmin amacını hem de zamanın akışını yansıtan ve bunu yaparken sanatın öyküsünü geri dönülmez biçimde dönüştüren bir sanatçı için temel bir giriş sunuyor.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    MONET-Hardcover 96 Sayfa 21.59 x 1.27 x 26.67 cm Dil: İngilizce Bu kitap, eserleriyle hem bir resmin amacını hem de zamanın akışını yansıtan ve bunu yaparken sanatın öyküsünü geri dönülmez biçimde dönüştüren bir sanatçı için temel bir giriş sunuyor.

    TLSatıldı
  • KLIMT-Hardcover
96 sayfa
19.69 x 1.27 x 26.04 cm
Dil: İngilizce

Bu kitap, Klimt'in eserlerinden bir seçki sunarak, onun dekorasyon ve arzu dolu resim dünyasını ve kendinden sonraki sanatçılar üzerindeki etkisini tanıtıyor.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    KLIMT-Hardcover 96 sayfa 19.69 x 1.27 x 26.04 cm Dil: İngilizce Bu kitap, Klimt'in eserlerinden bir seçki sunarak, onun dekorasyon ve arzu dolu resim dünyasını ve kendinden sonraki sanatçılar üzerindeki etkisini tanıtıyor.

    TLSatıldı
  • BASQUIAT-Hardcover
96 sayfa
22.23 x 1.91 x 26.67 cm
Dil: İngilizce

Bu kitap Basquiat’nın kısa ama üretken kariyerini, kendine özgü üslubunu ve entegrasyon ve ayrımcılık, yoksulluk ve zenginlik gibi her zaman güncelliğini koruyan meselelerle olan derin ilişkisini sunuyor.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    BASQUIAT-Hardcover 96 sayfa 22.23 x 1.91 x 26.67 cm Dil: İngilizce Bu kitap Basquiat’nın kısa ama üretken kariyerini, kendine özgü üslubunu ve entegrasyon ve ayrımcılık, yoksulluk ve zenginlik gibi her zaman güncelliğini koruyan meselelerle olan derin ilişkisini sunuyor.

    TLSatıldı
  • Monet. The Triumph of Impressionism-Hardcover
616 sayfa
16.51 x 4.45 x 20.96 cm
Dil: İngilizce

Bu biyografi, bu son derece dikkat çekici ve son derece etkili sanatçıya tam anlamıyla adalet getiriyor ve ayrıntılı ve içgörü dolu bir yorumun yanı sıra çok sayıda reprodüksiyon ve arşiv fotoğrafı sunuyor.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Monet. The Triumph of Impressionism-Hardcover 616 sayfa 16.51 x 4.45 x 20.96 cm Dil: İngilizce Bu biyografi, bu son derece dikkat çekici ve son derece etkili sanatçıya tam anlamıyla adalet getiriyor ve ayrıntılı ve içgörü dolu bir yorumun yanı sıra çok sayıda reprodüksiyon ve arşiv fotoğrafı sunuyor.

    TLSatıldı
  • VAN GOGH-Hardcover
744 sayfa
13.97 x 4.45 x 20.32 cm
Dil: İngilizce

Vincent van Gogh (1853-1890) hakkında kapsamlı bir çalışma, hayatı ve sanatı hakkında ayrıntılı bir monografi ile 871 resminin yer aldığı kapsamlı bir kataloğu bir araya getiriyor.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    VAN GOGH-Hardcover 744 sayfa 13.97 x 4.45 x 20.32 cm Dil: İngilizce Vincent van Gogh (1853-1890) hakkında kapsamlı bir çalışma, hayatı ve sanatı hakkında ayrıntılı bir monografi ile 871 resminin yer aldığı kapsamlı bir kataloğu bir araya getiriyor.

    TLSatıldı
  • VAN GOGH-Hardcover
96 sayfa
21.59 x 1.91 x 26.67 cm
Dil: İngilizce

Zengin resimlerle dolu bu giriş, Vincent van Gogh'un köylüleri ve kırsal işçileri resmettiği ilk resimlerinden, Paris'teki parlak dönemine ve hayatının son iki buçuk yılında Güney Fransa'da yaratıcı enerjisinin ateşli bir şekilde patlamasına kadar olan öyküsünü anlatıyor.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    VAN GOGH-Hardcover 96 sayfa 21.59 x 1.91 x 26.67 cm Dil: İngilizce Zengin resimlerle dolu bu giriş, Vincent van Gogh'un köylüleri ve kırsal işçileri resmettiği ilk resimlerinden, Paris'teki parlak dönemine ve hayatının son iki buçuk yılında Güney Fransa'da yaratıcı enerjisinin ateşli bir şekilde patlamasına kadar olan öyküsünü anlatıyor.

    TLSatıldı
  • SANATIN KISA ÖYKÜSÜ-Hardcover
224 sayfa
14.8x21 cm
Dil: Türkçe

Özenle derlenmiş bilgiler, olağanüstü görseller, faydalı eser analizleri, sanatın belli başlı dallarında kullanılan temalar, teknikler. Önemli türlere, akımlara, eserlere, temalara ve tekniklere yönelik cep kılavuzları. hep kitap'tan sanatseverlerin elinden düşürmeyeceği yepyeni bir sanata giriş serisi! Serinin ilk kitapları Sanatın Kısa Öyküsü ile Fotoğrafın Kısa Öyküsü.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    SANATIN KISA ÖYKÜSÜ-Hardcover 224 sayfa 14.8x21 cm Dil: Türkçe Özenle derlenmiş bilgiler, olağanüstü görseller, faydalı eser analizleri, sanatın belli başlı dallarında kullanılan temalar, teknikler. Önemli türlere, akımlara, eserlere, temalara ve tekniklere yönelik cep kılavuzları. hep kitap'tan sanatseverlerin elinden düşürmeyeceği yepyeni bir sanata giriş serisi! Serinin ilk kitapları Sanatın Kısa Öyküsü ile Fotoğrafın Kısa Öyküsü.

    TLSatıldı
  • The New York Times 36 Hours. World. 150 Cities from Abu Dhabi to Zurich-Hardcover
768 sayfa
17.78 x 5.08 x 25.4 cm
São Paulo'dan Seul'e ve Sidney'e kadar herhangi bir şehre hafta sonu gezileri, yapılacak çok fazla şey ve çok az zaman olması nedeniyle genellikle göz korkutucu olabilir. Altı kıtada 150 şehrin bir araya getirildiği 36 Hours World'e katılın, her biri unutulmaz ve uygulanabilir 36 saatlik bir konaklama için tasarlandı. Aynı adlı New York Times köşesinden derlenen bu güncellenmiş baskı, tamamen şehirlere adanmıştır: başkent, kıyı, kozmopolit ve bunların arasındaki her şey, önceki ciltlerde yayınlanmamış 26 yeni hikaye ile.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    The New York Times 36 Hours. World. 150 Cities from Abu Dhabi to Zurich-Hardcover 768 sayfa 17.78 x 5.08 x 25.4 cm São Paulo'dan Seul'e ve Sidney'e kadar herhangi bir şehre hafta sonu gezileri, yapılacak çok fazla şey ve çok az zaman olması nedeniyle genellikle göz korkutucu olabilir. Altı kıtada 150 şehrin bir araya getirildiği 36 Hours World'e katılın, her biri unutulmaz ve uygulanabilir 36 saatlik bir konaklama için tasarlandı. Aynı adlı New York Times köşesinden derlenen bu güncellenmiş baskı, tamamen şehirlere adanmıştır: başkent, kıyı, kozmopolit ve bunların arasındaki her şey, önceki ciltlerde yayınlanmamış 26 yeni hikaye ile.

    TLSatıldı
  • Vespa 75 Years: The Complete History - Updated Edition-Hardcover
24.77 x 2.54 x 27.94 cm
Dil: İngilizce

İlk Vespa'nın üzerinden 75 yıl geçti ve başarılı Vespa 70 Yılı'nın güncellenmiş versiyonu olan bu kitap, bu zamansız ikonun teknik ve stilistik evrimini on yıl on yıl izliyor.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Vespa 75 Years: The Complete History - Updated Edition-Hardcover 24.77 x 2.54 x 27.94 cm Dil: İngilizce İlk Vespa'nın üzerinden 75 yıl geçti ve başarılı Vespa 70 Yılı'nın güncellenmiş versiyonu olan bu kitap, bu zamansız ikonun teknik ve stilistik evrimini on yıl on yıl izliyor.

    TLSatıldı
  • Vespa and Lambretta Motor Scooters: 856-Kağıt Kapak
64 sayfa
16.03 x 0.52 x 20.75 cm
Dil: İngilizce

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Vespa and Lambretta Motor Scooters: 856-Kağıt Kapak 64 sayfa 16.03 x 0.52 x 20.75 cm Dil: İngilizce

    TLSatıldı
  • The Complete Book of Ducati Motorcycles, 2nd Edition: Every Model Since 1946-Hardcover
280 sayfa
26.04 x 3.05 x 31.37 cm
Dil: İngilizce

1950'lerin spor tek silindirli motosikletlerinden günümüzün yüksek performanslı spor motosikletlerine kadar, The Complete Book of Ducati Motorcycles'ın bu güncellenmiş baskısı, Ducati'nin tüm üretimlerini sergiliyor.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    The Complete Book of Ducati Motorcycles, 2nd Edition: Every Model Since 1946-Hardcover 280 sayfa 26.04 x 3.05 x 31.37 cm Dil: İngilizce 1950'lerin spor tek silindirli motosikletlerinden günümüzün yüksek performanslı spor motosikletlerine kadar, The Complete Book of Ducati Motorcycles'ın bu güncellenmiş baskısı, Ducati'nin tüm üretimlerini sergiliyor.

    TLSatıldı
  • The Harley-Davidson Motor Co. Archive Collection-Hardcover
416 sayfa
23.5 x 3.81 x 26.99 cm
Dil: İngilizce

Bir asırdan fazla bir süre önce, Harley-Davidson'ı kuran hız tutkunu, son teknoloji motosiklet fanatiklerinin motosikletler kadar tarih de yarattığını kim bilebilirdi? Motosiklet tarihini şekillendiren 100 yılı aşkın motosikletleri sergileyen Harley-Davidson Motor Co. Arşiv Koleksiyonu, bu tarihi, eşsiz motosikletlerin sayfa sayfa parıldayan hayatlarına taşıyor.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    The Harley-Davidson Motor Co. Archive Collection-Hardcover 416 sayfa 23.5 x 3.81 x 26.99 cm Dil: İngilizce Bir asırdan fazla bir süre önce, Harley-Davidson'ı kuran hız tutkunu, son teknoloji motosiklet fanatiklerinin motosikletler kadar tarih de yarattığını kim bilebilirdi? Motosiklet tarihini şekillendiren 100 yılı aşkın motosikletleri sergileyen Harley-Davidson Motor Co. Arşiv Koleksiyonu, bu tarihi, eşsiz motosikletlerin sayfa sayfa parıldayan hayatlarına taşıyor.

    TLSatıldı
  • The Complete Book of BMW Motorcycles: Every Model Since 1923-Hardcover
312 sayfa
25.65 x 3.3 x 31.37 cm
Dil: İngilizce

BMW Motosikletlerinin Tam Kitabı, Almanya'nın lider motosiklet üreticisi tarafından bugüne kadar üretilmiş her makineye dair kapsamlı bir yıllık rehber sunuyor.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    The Complete Book of BMW Motorcycles: Every Model Since 1923-Hardcover 312 sayfa 25.65 x 3.3 x 31.37 cm Dil: İngilizce BMW Motosikletlerinin Tam Kitabı, Almanya'nın lider motosiklet üreticisi tarafından bugüne kadar üretilmiş her makineye dair kapsamlı bir yıllık rehber sunuyor.

    TLSatıldı
  • The BMW Century, 2nd Edition-Hardcover
240 sayfa
25.65 x 3.05 x 31.5 cm
Dil: İngilizce

Almanya'nın en iyi iki ve dört tekerlekli araçlarının 100 yılı aşkın tarihini kutlayın. Bu şık cilt, BMW'nin her yıl yarattığı inanılmaz makinelerin görselleri, tarihi ve derinlemesine incelemesiyle dolu.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    The BMW Century, 2nd Edition-Hardcover 240 sayfa 25.65 x 3.05 x 31.5 cm Dil: İngilizce Almanya'nın en iyi iki ve dört tekerlekli araçlarının 100 yılı aşkın tarihini kutlayın. Bu şık cilt, BMW'nin her yıl yarattığı inanılmaz makinelerin görselleri, tarihi ve derinlemesine incelemesiyle dolu.

    TLSatıldı
  • Moto GP - a photographic celebration: Over 200 photographs from the 1970s to the present day of the world's best riders, bikes and GP circuits-Hardcover 
224 sayfa
25.78 x 2.54 x 29.72 cm
Dil: İngilizce

Moto GP, adrenalin dolu motosiklet yarışları dünyasını tanımlayan kahramanların, motosikletlerin ve pistlerin fotoğraflarla kutlandığı bir etkinliktir.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Moto GP - a photographic celebration: Over 200 photographs from the 1970s to the present day of the world's best riders, bikes and GP circuits-Hardcover 224 sayfa 25.78 x 2.54 x 29.72 cm Dil: İngilizce Moto GP, adrenalin dolu motosiklet yarışları dünyasını tanımlayan kahramanların, motosikletlerin ve pistlerin fotoğraflarla kutlandığı bir etkinliktir.

    TLSatıldı
  • Conquering the Iron Giant: The Life and Extreme Times of an Off-road Motorcyclist-Hardcover
240 sayfa
15.6 x 2.4 x 23.6 cm
Dil: İngilizce

Graham Jarvis, yirmi beş yıldır off-road motosiklet sporunun zirvesinde yer alıyor ve 1990'ların başında televizyonda yayınlanan Junior Kickstart'tan, Graham'ın rekoru beş kez egale ettiği ve motor sporlarının en çok korkulan etkinliklerinden biri olan efsanevi ve gülünç derecede tehlikeli Erzberg Rodeo'ya kadar dünyanın dört bir yanında yüzlerce yarışmada mücadele etti.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Conquering the Iron Giant: The Life and Extreme Times of an Off-road Motorcyclist-Hardcover 240 sayfa 15.6 x 2.4 x 23.6 cm Dil: İngilizce Graham Jarvis, yirmi beş yıldır off-road motosiklet sporunun zirvesinde yer alıyor ve 1990'ların başında televizyonda yayınlanan Junior Kickstart'tan, Graham'ın rekoru beş kez egale ettiği ve motor sporlarının en çok korkulan etkinliklerinden biri olan efsanevi ve gülünç derecede tehlikeli Erzberg Rodeo'ya kadar dünyanın dört bir yanında yüzlerce yarışmada mücadele etti.

    TLSatıldı
  • Formula One: The Pinnacle: The pivotal events that made F1 the greatest motorsport series-Hardcover
26.42 x 2.92 x 31.62 cm
Dil: İngilizce

Haas Formula 1 Takımı Takım Direktörü Guenther Steiner'in önsözüyle, Formula 1: The Pinnacle, F1'i ilkel başlangıcından günümüzün heyecan verici, yüksek oktanlı gösterisine dönüştüren değişikliklerin tarihini anlatıyor.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Formula One: The Pinnacle: The pivotal events that made F1 the greatest motorsport series-Hardcover 26.42 x 2.92 x 31.62 cm Dil: İngilizce Haas Formula 1 Takımı Takım Direktörü Guenther Steiner'in önsözüyle, Formula 1: The Pinnacle, F1'i ilkel başlangıcından günümüzün heyecan verici, yüksek oktanlı gösterisine dönüştüren değişikliklerin tarihini anlatıyor.

    TLSatıldı
  • Porsche 911: The Ultimate Sportscar as Cultural Icon-Hardcover
240 sayfa
22.07 x 2.69 x 26.82 cm
Dil: İngilizce

Düşünen adamın spor arabası: en yüksek güç ve sınırsız performans için amansız arzunun sembolü. Porsche 911 dünya çapında bir dalgalanma etkisine ilham veriyor. Ferdinand Porsche sevdiği bir spor araba bulamadığında, kendisi bir tane yapmaya karar verdi. Ve şimdi, gerisi tarih: Jerry Seinfeld onu kullanıyor; Boris Johnson hayran; Steve McQueen onu seviyor; ve Jeremy Clarkson bundan nefret ediyor. Porsche 911 dünyayı harekete geçiriyor. Almanya'daki birçok kişi tarafından şişman kediler için bir tekerlek seti olarak hor görülüyor, ABD'de ve dünyadaki özgür ruhların ve entelektüellerin favori arabası.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Porsche 911: The Ultimate Sportscar as Cultural Icon-Hardcover 240 sayfa 22.07 x 2.69 x 26.82 cm Dil: İngilizce Düşünen adamın spor arabası: en yüksek güç ve sınırsız performans için amansız arzunun sembolü. Porsche 911 dünya çapında bir dalgalanma etkisine ilham veriyor. Ferdinand Porsche sevdiği bir spor araba bulamadığında, kendisi bir tane yapmaya karar verdi. Ve şimdi, gerisi tarih: Jerry Seinfeld onu kullanıyor; Boris Johnson hayran; Steve McQueen onu seviyor; ve Jeremy Clarkson bundan nefret ediyor. Porsche 911 dünyayı harekete geçiriyor. Almanya'daki birçok kişi tarafından şişman kediler için bir tekerlek seti olarak hor görülüyor, ABD'de ve dünyadaki özgür ruhların ve entelektüellerin favori arabası.

    TLSatıldı
  • Soled Out: The Golden Age of Sneaker Advertising-Hardcover
720 sayfa
24.13 x 5.4 x 32.26 cm
Dil: İngilizce

Eski basılı reklamların aracılığıyla anlatılan, spor ayakkabıların ve spor efsanelerinin coşkulu, 720 sayfalık bir kutlaması

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Soled Out: The Golden Age of Sneaker Advertising-Hardcover 720 sayfa 24.13 x 5.4 x 32.26 cm Dil: İngilizce Eski basılı reklamların aracılığıyla anlatılan, spor ayakkabıların ve spor efsanelerinin coşkulu, 720 sayfalık bir kutlaması

    TLSatıldı
  • Rolex Story-Hardcover
144 sayfa
24.13 x 2.54 x 31.75 cm
Dil: İngilizce

Taçlı marka, dünya çapında paha biçilmez bir spor aleti ve lüks ürün olarak tanınmaktadır. Yüz yıldan biraz fazla bir sürede, gezegendeki en başarılı ve yenilikçi saat markalarından biri haline gelmiştir. Rolex, olağanüstü bir üne ve neredeyse mükemmel kaliteye sahipken yılda yarım milyondan fazla kol saati üretmektedir.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Rolex Story-Hardcover 144 sayfa 24.13 x 2.54 x 31.75 cm Dil: İngilizce Taçlı marka, dünya çapında paha biçilmez bir spor aleti ve lüks ürün olarak tanınmaktadır. Yüz yıldan biraz fazla bir sürede, gezegendeki en başarılı ve yenilikçi saat markalarından biri haline gelmiştir. Rolex, olağanüstü bir üne ve neredeyse mükemmel kaliteye sahipken yılda yarım milyondan fazla kol saati üretmektedir.

    TLSatıldı
  • Out of the Box-Hardcover
256 sayfa
26.04 x 3.18 x 30.48 cm
Dil: İngilizce

Out of the Box: The Rise of Sneaker Culture, spor performansından günümüzün kültürel ikonlarına kadar on dokuzuncu yüzyılın ortalarından çığır açan spor ayakkabılarını sergiliyor. Adidas, Nike, Reebok, PUMA ve Converse arşivleri gibi koleksiyonlardan ve hip-hop efsanesi Run DMC, spor ayakkabı gurusu Bobbito Garcia ve Obsessive Sneaker Disorder'dan Dee Wells gibi özel koleksiyonculardan alınmıştır.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Out of the Box-Hardcover 256 sayfa 26.04 x 3.18 x 30.48 cm Dil: İngilizce Out of the Box: The Rise of Sneaker Culture, spor performansından günümüzün kültürel ikonlarına kadar on dokuzuncu yüzyılın ortalarından çığır açan spor ayakkabılarını sergiliyor. Adidas, Nike, Reebok, PUMA ve Converse arşivleri gibi koleksiyonlardan ve hip-hop efsanesi Run DMC, spor ayakkabı gurusu Bobbito Garcia ve Obsessive Sneaker Disorder'dan Dee Wells gibi özel koleksiyonculardan alınmıştır.

    TLSatıldı
  • Nike: Better is Temporary-Hardcover
320 sayfa
23.18 x 3.81 x 31.43 cm
Dil: İngilizce

Kitabın sıra dışı tasarımı da içeriğine selam gönderiyor. Çarpıcı kapak, Nike'ın tescilli Volt sarısı ve Hyperpunch pembesi renklerinin üst üste serigrafi katmanlarını ve dünya şampiyonu maratoncu Eliud Kipchoge'nin yarı ton nokta deseninde basılmış bir görüntüsünü içeriyor. Kitabın şeffaf kılıfından görülebilen sırtı, iç sayfalarından uzanan ve kitabın bonus bölümü "Crafting Color"da referans verilen bir dizi renkli sekmeyi sergiliyor.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Nike: Better is Temporary-Hardcover 320 sayfa 23.18 x 3.81 x 31.43 cm Dil: İngilizce Kitabın sıra dışı tasarımı da içeriğine selam gönderiyor. Çarpıcı kapak, Nike'ın tescilli Volt sarısı ve Hyperpunch pembesi renklerinin üst üste serigrafi katmanlarını ve dünya şampiyonu maratoncu Eliud Kipchoge'nin yarı ton nokta deseninde basılmış bir görüntüsünü içeriyor. Kitabın şeffaf kılıfından görülebilen sırtı, iç sayfalarından uzanan ve kitabın bonus bölümü "Crafting Color"da referans verilen bir dizi renkli sekmeyi sergiliyor.

    TLSatıldı
  • Ludicrous: The Unvarnished Story of Tesla Motors-Hardcover
16.03 x 2.49 x 23.65 cm
Dil: İngilizce

Tesla Motors ve CEO'su Elon Musk, pazarı büyüleyen ve geleneksel bilgeliğe meydan okuyan bir dizi yenilikçi elektrikli araç yaratarak staid otomobil endüstrisini sarsarak ev isimleri haline geldi. Şirketin piyasa değerlemesi artık köklü otomobil üreticilerine rakip oluyor ve birçok endüstri gözlemcisi için Tesla, endüstrinin geleceğini tanımlıyor.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Ludicrous: The Unvarnished Story of Tesla Motors-Hardcover 16.03 x 2.49 x 23.65 cm Dil: İngilizce Tesla Motors ve CEO'su Elon Musk, pazarı büyüleyen ve geleneksel bilgeliğe meydan okuyan bir dizi yenilikçi elektrikli araç yaratarak staid otomobil endüstrisini sarsarak ev isimleri haline geldi. Şirketin piyasa değerlemesi artık köklü otomobil üreticilerine rakip oluyor ve birçok endüstri gözlemcisi için Tesla, endüstrinin geleceğini tanımlıyor.

    TLSatıldı
  • Vintage Rolex: The largest collection in the world-Hardcover
384 sayfa
23.3 x 4.1 x 31.1 cm
Dil: İngilizce

Vintage Watch Company, kraliyetten spor efsanelerine ve sinema yıldızlarına kadar sadık Rolex tutkunlarından oluşan sadık bir müşteri tabanına sahip, dünyada türünün tek örneği bir mağazadır. Baba ve oğul John ve David Silver, tüm bu süreç boyunca dünyadaki en büyük resimli vintage Rolex saat kayıtlarından birini dikkatlice kataloglayıp biriktirdiler. Şirketin 2020 sonlarında 25. yıl dönümünü kutlamak için yayınlanan kitap, son 25 yıldır mağazadan geçen vintage Rolex saatlerinin benzersiz bir resimli koleksiyonunu içeriyor.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Vintage Rolex: The largest collection in the world-Hardcover 384 sayfa 23.3 x 4.1 x 31.1 cm Dil: İngilizce Vintage Watch Company, kraliyetten spor efsanelerine ve sinema yıldızlarına kadar sadık Rolex tutkunlarından oluşan sadık bir müşteri tabanına sahip, dünyada türünün tek örneği bir mağazadır. Baba ve oğul John ve David Silver, tüm bu süreç boyunca dünyadaki en büyük resimli vintage Rolex saat kayıtlarından birini dikkatlice kataloglayıp biriktirdiler. Şirketin 2020 sonlarında 25. yıl dönümünü kutlamak için yayınlanan kitap, son 25 yıldır mağazadan geçen vintage Rolex saatlerinin benzersiz bir resimli koleksiyonunu içeriyor.

    TLSatıldı
  • The Story of Ferrari: A Tribute to Automotive Excellence: 1-Hardcover
160 sayfa
12.19 x 1.78 x 18.29 cm
Dil: İngilizce

Çarpıcı görseller ve içgörü dolu yorumlarla dolu olan Ferrari'nin Hikayesi, bu efsanevi markanın tarihini adına yakışır bir şekilde anlatıyor.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    The Story of Ferrari: A Tribute to Automotive Excellence: 1-Hardcover 160 sayfa 12.19 x 1.78 x 18.29 cm Dil: İngilizce Çarpıcı görseller ve içgörü dolu yorumlarla dolu olan Ferrari'nin Hikayesi, bu efsanevi markanın tarihini adına yakışır bir şekilde anlatıyor.

    TLSatıldı
  • Ferrari: 75 Years-Hardcover
336 sayfa
22.23 x 3.18 x 28.58 cm
Dil: İngilizce

Şirketin efsanevi spor arabalarını ve dünya çapındaki etkisini vurgulayan bu eksiksiz, büyüleyici ve şaşırtıcı şekilde resimli tarihi ile 75 yıllık Ferrari'yi kutlayın.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Ferrari: 75 Years-Hardcover 336 sayfa 22.23 x 3.18 x 28.58 cm Dil: İngilizce Şirketin efsanevi spor arabalarını ve dünya çapındaki etkisini vurgulayan bu eksiksiz, büyüleyici ve şaşırtıcı şekilde resimli tarihi ile 75 yıllık Ferrari'yi kutlayın.

    TLSatıldı
  • Top Gear: Dream Cars: The Hot 100-Hardcover
256 sayfa
22.86 x 2.29 x 27.94 cm
Dil: İngilizce

İster ham güç, ister zarif kıvrımlar, isterse de göz yaşartıcı fiyat etiketi olsun, otomotiv tasarımının zirvesini işaret eden az sayıda otomobil var ve şimdi Top Gear uzmanları bunların en iyilerini seçti.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Top Gear: Dream Cars: The Hot 100-Hardcover 256 sayfa 22.86 x 2.29 x 27.94 cm Dil: İngilizce İster ham güç, ister zarif kıvrımlar, isterse de göz yaşartıcı fiyat etiketi olsun, otomotiv tasarımının zirvesini işaret eden az sayıda otomobil var ve şimdi Top Gear uzmanları bunların en iyilerini seçti.

    TLSatıldı
  • Cartier: The Tank Watch-Hardcover
232 sayfa
25.5 x 3.1 x 29.03 cm
Dil: İngilizce

Louis Cartier tarafından 1917'de yaratılan Tank saati, modern saatçiliğin bir simgesidir. Geometri ve uyumu bir araya getiren bu kol saatinin yenilenmiş tasarımı, güçlü kimliğini tanımlar. Anında tanınan ve her zaman zamana ayak uyduran Tank saati, Tank Cintrée'den Tank Chinoise'a ve Tank Américaine'den Tank Française'a kadar orijinal tasarımın ruhuna sonsuza dek sadık kalan çok sayıda varyasyonla bir asırdan uzun süredir yeniden yorumlanmıştır.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Cartier: The Tank Watch-Hardcover 232 sayfa 25.5 x 3.1 x 29.03 cm Dil: İngilizce Louis Cartier tarafından 1917'de yaratılan Tank saati, modern saatçiliğin bir simgesidir. Geometri ve uyumu bir araya getiren bu kol saatinin yenilenmiş tasarımı, güçlü kimliğini tanımlar. Anında tanınan ve her zaman zamana ayak uyduran Tank saati, Tank Cintrée'den Tank Chinoise'a ve Tank Américaine'den Tank Française'a kadar orijinal tasarımın ruhuna sonsuza dek sadık kalan çok sayıda varyasyonla bir asırdan uzun süredir yeniden yorumlanmıştır.

    TLSatıldı
  • Mini: 60 Years-Hardcover
176 sayfa
22.86 x 1.91 x 26.04 cm
Dil: İngilizce

Mini, devrim niteliğindeki tanıtımından yeni nesil modellerinin popülerliğine kadar bu ikonik otomobilin 60 muhteşem yılını kutluyor.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Mini: 60 Years-Hardcover 176 sayfa 22.86 x 1.91 x 26.04 cm Dil: İngilizce Mini, devrim niteliğindeki tanıtımından yeni nesil modellerinin popülerliğine kadar bu ikonik otomobilin 60 muhteşem yılını kutluyor.

    TLSatıldı
  • The Art of the Vintage Motorcycle-Hardcover
240 sayfa
21.84 x 3.25 x 27.64 cm
Dil: İngilizce

Bu, türünün en güzel kitabıdır: lüks motosikletin sanatını ve tasarımını, yarım yüzyılı kapsayan, şimdiye kadar yapılmış en iyi tasarlanmış ve en kalıcı ikonik kırk motosikleti sunarak kutluyor. Kitap, 1905'ten 1956'ya kadar olan kırk nadir ve sıra dışı motosikleti, makineleri sanat eseri ve kendi başlarına tasarım harikaları olarak sunan çarpıcı stüdyo fotoğraflarıyla resimlendirerek kronolojik sırayla sunuyor.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    The Art of the Vintage Motorcycle-Hardcover 240 sayfa 21.84 x 3.25 x 27.64 cm Dil: İngilizce Bu, türünün en güzel kitabıdır: lüks motosikletin sanatını ve tasarımını, yarım yüzyılı kapsayan, şimdiye kadar yapılmış en iyi tasarlanmış ve en kalıcı ikonik kırk motosikleti sunarak kutluyor. Kitap, 1905'ten 1956'ya kadar olan kırk nadir ve sıra dışı motosikleti, makineleri sanat eseri ve kendi başlarına tasarım harikaları olarak sunan çarpıcı stüdyo fotoğraflarıyla resimlendirerek kronolojik sırayla sunuyor.

    TLSatıldı
  • Grand Complications, Vol. XII: 12-Hardcover
23.62 x 3.3 x 29.21 cm
Dil: İngilizce

Bu katalog, dünyanın en lüks saat üreticilerinin en yüksek kalitede karmaşık saatlerini içeriyor. Tourbillon International tarafından yayınlandı, Bilenler için bu referans çalışması, temaya göre başlıca horolojik komplikasyonların her birini ele almaktadır., tarihlerinden en son gelişmelerine.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Grand Complications, Vol. XII: 12-Hardcover 23.62 x 3.3 x 29.21 cm Dil: İngilizce Bu katalog, dünyanın en lüks saat üreticilerinin en yüksek kalitede karmaşık saatlerini içeriyor. Tourbillon International tarafından yayınlandı, Bilenler için bu referans çalışması, temaya göre başlıca horolojik komplikasyonların her birini ele almaktadır., tarihlerinden en son gelişmelerine.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Kitap Sanatında Doğal Çiçekler -Hardcover
400 sayfa
1 x 24 x 33.5 cm

Osmanlı Kitap Sanatında Doğal Çiçekler, kitap süsleme sanatında natüralist üslupta çiçek motifi kullanımı hakkında yazılmış en kapsamlı eserler arasında ilk sırada yer alıyor. Türünün ilk örneği olan Osmanlı Kitap Sanatında Doğal Çiçekler, başta Kuran olmak üzere çeşitli dini kitaplardan gramer, şiir, çiçek yetiştiriciliği gibi farklı konuları ele alan kitaplara kadar pek çok yazma eseri, hatta tuğraları süsleyen natüralist çiçek motiflerini tek kaynakta topluyor.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Osmanlı Kitap Sanatında Doğal Çiçekler -Hardcover 400 sayfa 1 x 24 x 33.5 cm Osmanlı Kitap Sanatında Doğal Çiçekler, kitap süsleme sanatında natüralist üslupta çiçek motifi kullanımı hakkında yazılmış en kapsamlı eserler arasında ilk sırada yer alıyor. Türünün ilk örneği olan Osmanlı Kitap Sanatında Doğal Çiçekler, başta Kuran olmak üzere çeşitli dini kitaplardan gramer, şiir, çiçek yetiştiriciliği gibi farklı konuları ele alan kitaplara kadar pek çok yazma eseri, hatta tuğraları süsleyen natüralist çiçek motiflerini tek kaynakta topluyor.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Çadır Sanatı (17 - 19. Yüzyıl) Ottoman Tent Art (17- 19. Centuries)-Hardcover
297 sayfa
24.5 x 16.5 x 2 cm

Türk çadır süslemelerini ağırlıklı olarak içeren bu kitapta, Orta Asya'dan günümüze çadırlar, çadır ve evrimi, otağ ve çadır türleri, Osmanlı dönemi ordu ve saray çadırları ile ilgili bilgiler genel olarak açıklanmış, Osmanlı dönemi 17. 19. yüzyıl ordu ve saray çadırlarından örnekler, nesnel değerler ve plastik özellikleri, tür, tarih, onarım durumu, malzeme, konu, teknik, renk ve kompozisyon bakımlarından incelenerek değerlendirilmiştir.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Osmanlı Çadır Sanatı (17 - 19. Yüzyıl) Ottoman Tent Art (17- 19. Centuries)-Hardcover 297 sayfa 24.5 x 16.5 x 2 cm Türk çadır süslemelerini ağırlıklı olarak içeren bu kitapta, Orta Asya'dan günümüze çadırlar, çadır ve evrimi, otağ ve çadır türleri, Osmanlı dönemi ordu ve saray çadırları ile ilgili bilgiler genel olarak açıklanmış, Osmanlı dönemi 17. 19. yüzyıl ordu ve saray çadırlarından örnekler, nesnel değerler ve plastik özellikleri, tür, tarih, onarım durumu, malzeme, konu, teknik, renk ve kompozisyon bakımlarından incelenerek değerlendirilmiştir.

    TLSatıldı
  • Ottoman Cairo: Religious Architecture from Sultan Selim to Napoleon-Hardcover
19.69 x 2.54 x 24.13 cm
Dil: İngilizce

Bu kitap, okuyucuları ve öğrencileri, Kahire'nin mimari evriminin uzun süredir gözden kaçan bir dönemini yeniden gözden geçirmeye davet ediyor, bugün hala ayakta duran Osmanlı dini yapıları hakkında benzersiz, kapsamlı bir çalışma sunuyor. Kapsanan binaların ayrıntılı açıklamalarını ve incelemelerini sağlar, görsel olarak, zengin plan koleksiyonuyla, çizgi çizimleri, ve fotoğraflar, ve her görüntüyü yaşamla aşılayan anlatı yoluyla, şehir İslam imparatorluğunun başkenti olmaktan çıktıktan sonra bile Kahire"deki mimarinin sürekli evrimine ışık tutmak.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Ottoman Cairo: Religious Architecture from Sultan Selim to Napoleon-Hardcover 19.69 x 2.54 x 24.13 cm Dil: İngilizce Bu kitap, okuyucuları ve öğrencileri, Kahire'nin mimari evriminin uzun süredir gözden kaçan bir dönemini yeniden gözden geçirmeye davet ediyor, bugün hala ayakta duran Osmanlı dini yapıları hakkında benzersiz, kapsamlı bir çalışma sunuyor. Kapsanan binaların ayrıntılı açıklamalarını ve incelemelerini sağlar, görsel olarak, zengin plan koleksiyonuyla, çizgi çizimleri, ve fotoğraflar, ve her görüntüyü yaşamla aşılayan anlatı yoluyla, şehir İslam imparatorluğunun başkenti olmaktan çıktıktan sonra bile Kahire"deki mimarinin sürekli evrimine ışık tutmak.

    TLSatıldı
  • Kubbealtı Vakfı Yazma Eserler Kataloğu-Hardcover
548 sayfa

Ekrem Hakkı Ayverdi'nin hayatı boyunca topladığı ve vefatından sonra Kubbealtı Akademisi Kültür ve Sanat Vakfı'na bağışladığı el yazmaları, 15. yüzyıldan 20. yüzyılın başlarına Osmanlı hat sanatına yön vermiş hattatların eserlerinden oluşmaktadır. Vakfın 50. kuruluş yıldönümü münasebeti ile hazırlanan ve 195 adet el yazması eserin tanıtıldığı katalogda nadide Kur'an-ı Kerimler, cüz ve dua kitapları, Dela'ilü'l-Hayratlar, tezhipli elifba cüzleri ve ayrıca Ekrem Hakkı Ayverdi'nin Osmanlı mimari tarihi araştırmalarında yararlandığı el yazması tarih kitapları ve mecmualara yer verilmiştir.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Kubbealtı Vakfı Yazma Eserler Kataloğu-Hardcover 548 sayfa Ekrem Hakkı Ayverdi'nin hayatı boyunca topladığı ve vefatından sonra Kubbealtı Akademisi Kültür ve Sanat Vakfı'na bağışladığı el yazmaları, 15. yüzyıldan 20. yüzyılın başlarına Osmanlı hat sanatına yön vermiş hattatların eserlerinden oluşmaktadır. Vakfın 50. kuruluş yıldönümü münasebeti ile hazırlanan ve 195 adet el yazması eserin tanıtıldığı katalogda nadide Kur'an-ı Kerimler, cüz ve dua kitapları, Dela'ilü'l-Hayratlar, tezhipli elifba cüzleri ve ayrıca Ekrem Hakkı Ayverdi'nin Osmanlı mimari tarihi araştırmalarında yararlandığı el yazması tarih kitapları ve mecmualara yer verilmiştir.

    TLSatıldı
  • Osmanlı’dan Türkiye Cumhuriyeti’ne Ağaç Bayramları-Hardcover
245 sayfa

Dünya nüfusunun hızla arttığı küresel ısınmanın yaşandığı ve iklimlerin değiştiği bir dönemde olumsuzlukları olumlu hale getirmenin en kestirme yolu bilinçli bir şekilde fidan dikmek olsa gerek. Dünyanın nefes alabilmesi varlığını devam ettirebilmesi, temiz bir doğa ve orman varlığıyla mümkündür.  Tüm dünya artık doğa ve orman varlığını korumak ve artırmak zorunda olduğunun farkındadır. Bu sebeple insanoğlunun geleceğine sahip çıkması, bilinçlenmesi adına Ağaç Bayramları kutlanmaya ve toplumlarda bilinç oluşturmaya yönelik çalışmalar başlatılmıştır. Bu bayramlarda ağaçlandırmayı kalıcı hale getirmek ve gönüllere ağaç sevgisini yerleştirmek için çok çeşitli çalışmalar yapılmıştır. Ağaç Bayramlarıyla ilgili bilinmeyen birçok detay vardır…

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Osmanlı’dan Türkiye Cumhuriyeti’ne Ağaç Bayramları-Hardcover 245 sayfa Dünya nüfusunun hızla arttığı küresel ısınmanın yaşandığı ve iklimlerin değiştiği bir dönemde olumsuzlukları olumlu hale getirmenin en kestirme yolu bilinçli bir şekilde fidan dikmek olsa gerek. Dünyanın nefes alabilmesi varlığını devam ettirebilmesi, temiz bir doğa ve orman varlığıyla mümkündür. Tüm dünya artık doğa ve orman varlığını korumak ve artırmak zorunda olduğunun farkındadır. Bu sebeple insanoğlunun geleceğine sahip çıkması, bilinçlenmesi adına Ağaç Bayramları kutlanmaya ve toplumlarda bilinç oluşturmaya yönelik çalışmalar başlatılmıştır. Bu bayramlarda ağaçlandırmayı kalıcı hale getirmek ve gönüllere ağaç sevgisini yerleştirmek için çok çeşitli çalışmalar yapılmıştır. Ağaç Bayramlarıyla ilgili bilinmeyen birçok detay vardır…

    TLSatıldı
  • Sur-Name (Ciltli): Sultan Ahmed’in Düğün Kitabı-Hardcover
520 sayfa

Surname, Osmanlı dönemi Türk edebiyatında sünnet, evlenme ve tahta çıkma münasebetleriyle yapılan şenlikleri anlatan eserlere verilen ortak addır. Bu eserlerin önemi, yazıldıkları zamanı bütün yönleriyle yansıtmaları, bu yüzden de araştırmacılar için zengin kaynaklar olmalarıdır. Bilinen surnameler içinde en genişi, en şöhretlisi ve Türk kültür tarihi açısından en önemlisi Vehbi'ye ait elinizde tuttuğunuz bu surnamedir.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Sur-Name (Ciltli): Sultan Ahmed’in Düğün Kitabı-Hardcover 520 sayfa Surname, Osmanlı dönemi Türk edebiyatında sünnet, evlenme ve tahta çıkma münasebetleriyle yapılan şenlikleri anlatan eserlere verilen ortak addır. Bu eserlerin önemi, yazıldıkları zamanı bütün yönleriyle yansıtmaları, bu yüzden de araştırmacılar için zengin kaynaklar olmalarıdır. Bilinen surnameler içinde en genişi, en şöhretlisi ve Türk kültür tarihi açısından en önemlisi Vehbi'ye ait elinizde tuttuğunuz bu surnamedir.

    TLSatıldı
  • ŞEREF BİGALI RESİM SANATI-Hardcover
560 sayfa
16 x 2 x 23.5 cm

Yaşantının her parçasına sanatçı gözüyle bakmak ve o anı içinden taşan yaratıcılıkla tuvalde görselleştirerek saptamak. Doğaya duyulan hayranlığı, doğanın küçücük dönemeçlerini, beklenmedik değişimlerini, yalın görünümlü derinliklerini resmetme sanatının ustalara sunduğu o özgün sezgiyle ifade etmek. Şeref Bigalı'yı böyle betimleyebiliriz.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    ŞEREF BİGALI RESİM SANATI-Hardcover 560 sayfa 16 x 2 x 23.5 cm Yaşantının her parçasına sanatçı gözüyle bakmak ve o anı içinden taşan yaratıcılıkla tuvalde görselleştirerek saptamak. Doğaya duyulan hayranlığı, doğanın küçücük dönemeçlerini, beklenmedik değişimlerini, yalın görünümlü derinliklerini resmetme sanatının ustalara sunduğu o özgün sezgiyle ifade etmek. Şeref Bigalı'yı böyle betimleyebiliriz.

    TLSatıldı
  • 30,000 Years of Art: The Story of Human Creativity across Time and Space (mini format - includes 600 of the world's greatest works)-Hardcover
640 sayfa
18.73 x 4.45 x 18.73 cm
Dil: İngilizce

Bu gözden geçirilmiş baskı için tamamen güncellenen ve artık kompakt yeni bir formatta sunulan Phaidon'un çığır açan kitabının bu yeni baskısı, dünya çapındaki sanatsal başarıların muazzam çeşitliliğini -veya birçok durumda benzerliğini- ortaya koyarak sanatı diğer tüm derlemelerden farklı bir şekilde sunuyor. Her dönemden ve bölgeden 600'den fazla eserin görüntüleri kronolojik sıraya göre düzenlenmiş olup her biri eseri eleştirel bir bağlama oturtan ve sanat tarihinin gelişimine katkısını açıklayan kısa bir metinle birlikte sunuluyor.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    30,000 Years of Art: The Story of Human Creativity across Time and Space (mini format - includes 600 of the world's greatest works)-Hardcover 640 sayfa 18.73 x 4.45 x 18.73 cm Dil: İngilizce Bu gözden geçirilmiş baskı için tamamen güncellenen ve artık kompakt yeni bir formatta sunulan Phaidon'un çığır açan kitabının bu yeni baskısı, dünya çapındaki sanatsal başarıların muazzam çeşitliliğini -veya birçok durumda benzerliğini- ortaya koyarak sanatı diğer tüm derlemelerden farklı bir şekilde sunuyor. Her dönemden ve bölgeden 600'den fazla eserin görüntüleri kronolojik sıraya göre düzenlenmiş olup her biri eseri eleştirel bir bağlama oturtan ve sanat tarihinin gelişimine katkısını açıklayan kısa bir metinle birlikte sunuluyor.

    TLSatıldı
  • Sanatın Sırları: Sanatın Gizli Mesajları, Anlamları ve Sembolleri-Hardcover
240 sayfa

Sürprizlerle, keşiflerle, unutulmuş hazineler ve kayıp hikayelerle dolu Sanatın Sırları, okuru sanatın gizemli dünyasında yolculuğa çıkarıyor ve eserlerin hiç de göründüğü gibi olmadığını gösteriyor.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Sanatın Sırları: Sanatın Gizli Mesajları, Anlamları ve Sembolleri-Hardcover 240 sayfa Sürprizlerle, keşiflerle, unutulmuş hazineler ve kayıp hikayelerle dolu Sanatın Sırları, okuru sanatın gizemli dünyasında yolculuğa çıkarıyor ve eserlerin hiç de göründüğü gibi olmadığını gösteriyor.

    TLSatıldı
  • Manet: His Life and Work in 500 Images-Hardcover
256 sayfa
22.73 x 2.18 x 29.16 cm
Dil: İngilizce

Sanatçının hayatını, eserlerini ve bağlamını konu alan resimli bir sergi, 300'den fazla önemli eserin yer aldığı bir galeridir.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Manet: His Life and Work in 500 Images-Hardcover 256 sayfa 22.73 x 2.18 x 29.16 cm Dil: İngilizce Sanatçının hayatını, eserlerini ve bağlamını konu alan resimli bir sergi, 300'den fazla önemli eserin yer aldığı bir galeridir.

    TLSatıldı
  • Gauguin : Metamorphoses-Hardcover
248 sayfa
23.62 x 3.05 x 27.18 cm
Dil: İngilizce

Modern Sanat Müzesi'ndeki Gauguin: Metamorfozlar sergisiyle birlikte yayınlanan bu kitap, Paul Gauguin'in nadir ve sıra dışı baskıları ve transfer çizimleri ile ahşap ve seramikten yapılmış daha iyi bilinen resimleri ve heykelleri arasındaki dikkate değer ilişkiyi inceliyor.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Gauguin : Metamorphoses-Hardcover 248 sayfa 23.62 x 3.05 x 27.18 cm Dil: İngilizce Modern Sanat Müzesi'ndeki Gauguin: Metamorfozlar sergisiyle birlikte yayınlanan bu kitap, Paul Gauguin'in nadir ve sıra dışı baskıları ve transfer çizimleri ile ahşap ve seramikten yapılmış daha iyi bilinen resimleri ve heykelleri arasındaki dikkate değer ilişkiyi inceliyor.

    TLSatıldı
  • Jeff Koons: Shine-Hardcover
195 sayfa
24.77 x 1.91 x 29.85 cm
Dil: İngilizce

Bu kitap, Jeff Koons’un (d. 1955) İtalya’daki en büyük sergisi için yayınlanmıştır. Sanatçıyla yakın diyalog halinde geliştirilen bu kitap, 1970’lerin ortalarından günümüze kadar küresel çağdaş sanat sahnesinin en önemli figürlerinden biri olarak ünlenen bu ustanın en beğenilen eserlerinden bazılarını sunmaktadır.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Jeff Koons: Shine-Hardcover 195 sayfa 24.77 x 1.91 x 29.85 cm Dil: İngilizce Bu kitap, Jeff Koons’un (d. 1955) İtalya’daki en büyük sergisi için yayınlanmıştır. Sanatçıyla yakın diyalog halinde geliştirilen bu kitap, 1970’lerin ortalarından günümüze kadar küresel çağdaş sanat sahnesinin en önemli figürlerinden biri olarak ünlenen bu ustanın en beğenilen eserlerinden bazılarını sunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Andy Warhol: Phaidon Focus-Hardcover
144 sayfa
19.05 x 1.59 x 26.04 cm
Dil: İngilizce

Andy Warhol'un yaşamına ve çalışmalarına mükemmel bir giriş.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Andy Warhol: Phaidon Focus-Hardcover 144 sayfa 19.05 x 1.59 x 26.04 cm Dil: İngilizce Andy Warhol'un yaşamına ve çalışmalarına mükemmel bir giriş.

    TLSatıldı
  • DALİ-Hardcover
96 sayfa
21 x 1.2 x 26 cm
Dil: İngilizce

Ressam, heykeltıraş, yazar, film yapımcısı ve her alanda gösteri adamı Salvador Dalí (1904–1989) 20. yüzyılın en büyük gösterişçilerinden ve eksantriklerinden biriydi. Freudyen psikanalizin içgörülerini sanata uygulayan ilk sanatçılardan biri olan Dalí, özellikle sürrealist uygulamalarıyla, yumuşak saatler veya ıstakoz telefonu gibi kibirleriyle, artık sürrealist girişimin ve genel olarak modernizmin ayırt edici özellikleriyle övülür.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    DALİ-Hardcover 96 sayfa 21 x 1.2 x 26 cm Dil: İngilizce Ressam, heykeltıraş, yazar, film yapımcısı ve her alanda gösteri adamı Salvador Dalí (1904–1989) 20. yüzyılın en büyük gösterişçilerinden ve eksantriklerinden biriydi. Freudyen psikanalizin içgörülerini sanata uygulayan ilk sanatçılardan biri olan Dalí, özellikle sürrealist uygulamalarıyla, yumuşak saatler veya ıstakoz telefonu gibi kibirleriyle, artık sürrealist girişimin ve genel olarak modernizmin ayırt edici özellikleriyle övülür.

    TLSatıldı
  • Tarantino: A Retrospective: Revised and Expanded Edition-Hardcover
272 sayfa
24.77 x 2.79 x 32.39 cm
Dil: İngilizce

Quentin Tarantino'nun parlak, bükülmüş zihnine dalarak otuz yılı aşkın film yapımını kutlayın ve Oscar ödüllü bir efsanenin sanatsal sürecini keşfedin.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Tarantino: A Retrospective: Revised and Expanded Edition-Hardcover 272 sayfa 24.77 x 2.79 x 32.39 cm Dil: İngilizce Quentin Tarantino'nun parlak, bükülmüş zihnine dalarak otuz yılı aşkın film yapımını kutlayın ve Oscar ödüllü bir efsanenin sanatsal sürecini keşfedin.

    TLSatıldı
  • Türk Sinema Tarihi-Kağıt Kapak
851 sayfa
1 x 21 x 29 cm

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Türk Sinema Tarihi-Kağıt Kapak 851 sayfa 1 x 21 x 29 cm

    TLSatıldı
  • 100 Years, 100 Artworks: A History of Modern and Contemporary Art-Hardcover
216 sayfa
21.59 x 2.54 x 27.31 cm
Dil: İngilizce

Bu göz kamaştırıcı kitap, modern ve çağdaş sanatın tarihini, son 100 yılın en önemli 100 sanat eserini kullanarak sergiliyor. Her yıl bir eser sergileniyor.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    100 Years, 100 Artworks: A History of Modern and Contemporary Art-Hardcover 216 sayfa 21.59 x 2.54 x 27.31 cm Dil: İngilizce Bu göz kamaştırıcı kitap, modern ve çağdaş sanatın tarihini, son 100 yılın en önemli 100 sanat eserini kullanarak sergiliyor. Her yıl bir eser sergileniyor.

    TLSatıldı
  • 25,000 Years of Jewelry-Hardcover
384 sayfa
24.77 x 3.81 x 31.75 cm
Dil: İngilizce

Berlin'deki Staatliche Museen'in geniş koleksiyonlarından seçilen bu mücevher koleksiyonu, çağlar boyunca kültürleri ve dönemleri birbirine bağlayarak kişisel süs eşyalarının tasarımının, giyilmesinin ve toplanmasının çağlar boyunca nasıl evrildiğini gösteriyor.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    25,000 Years of Jewelry-Hardcover 384 sayfa 24.77 x 3.81 x 31.75 cm Dil: İngilizce Berlin'deki Staatliche Museen'in geniş koleksiyonlarından seçilen bu mücevher koleksiyonu, çağlar boyunca kültürleri ve dönemleri birbirine bağlayarak kişisel süs eşyalarının tasarımının, giyilmesinin ve toplanmasının çağlar boyunca nasıl evrildiğini gösteriyor.

    TLSatıldı
  • İstanbul’un 100 Mücevheri-Hardcover
352 sayfa

Profesyonel Rehber, Tarihçi-Yazar Saffet Emre Tonguç ve İletişim Danışmanı-Yazar Zeynep Şahin Tutuk'un birlikte kaleme aldığı, Drone Pilotu Halit Bilen'in fotoğraflarıyla onlara ait olan bir İstanbul masalı başlıyor. Alfa Yayınları markasıyla okuyucuyla buluşacak Kanatlarımda İstanbul kitabı, eşsiz şehrimizin 80 farklı noktası hem tarihi hem bugünüyle anlatıyor. Daha önce hiç görmediğiniz açılarla ve aynı karede hiç karışmamış yapılarla; 8500 yıllık tarihe sahip bir İstanbul seyri ve bir zenginliği sunulmaktadır.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    İstanbul’un 100 Mücevheri-Hardcover 352 sayfa Profesyonel Rehber, Tarihçi-Yazar Saffet Emre Tonguç ve İletişim Danışmanı-Yazar Zeynep Şahin Tutuk'un birlikte kaleme aldığı, Drone Pilotu Halit Bilen'in fotoğraflarıyla onlara ait olan bir İstanbul masalı başlıyor. Alfa Yayınları markasıyla okuyucuyla buluşacak Kanatlarımda İstanbul kitabı, eşsiz şehrimizin 80 farklı noktası hem tarihi hem bugünüyle anlatıyor. Daha önce hiç görmediğiniz açılarla ve aynı karede hiç karışmamış yapılarla; 8500 yıllık tarihe sahip bir İstanbul seyri ve bir zenginliği sunulmaktadır.

    TLSatıldı
  • Vogue Essentials: Handbags-Hardcover
160 sayfa
17.78 x 1.91 x 21.59 cm
Dil: İngilizce

'Herhangi bir kadın ayakkabı ve çanta giyebilir: bu ne kadar uzun olduğunuz, ne kadar zayıf olduğunuz, ne kadar sarışın veya mavi gözlü veya bronz olduğunuz veya başka bir şey olduğuyla ilgili bir soru değildir.'
Marc Jacobs

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Vogue Essentials: Handbags-Hardcover 160 sayfa 17.78 x 1.91 x 21.59 cm Dil: İngilizce 'Herhangi bir kadın ayakkabı ve çanta giyebilir: bu ne kadar uzun olduğunuz, ne kadar zayıf olduğunuz, ne kadar sarışın veya mavi gözlü veya bronz olduğunuz veya başka bir şey olduğuyla ilgili bir soru değildir.' Marc Jacobs

    TLSatıldı
  • HAC - Cartier: Creative Writing-Hardcover
168 sayfa
25.65 x 2.16 x 29.46 cm
Dil: İngilizce

Cartier, 1868'de ilk yazı gereçlerini üretmesinden, bugün dünyanın ikinci büyük güzel yazı gereçleri üreticisi konumuna gelmesine kadar, teknik yeniliği yaratıcı cesaretle güzel bir şekilde birleştirdi. Bu cilt, Cartier'in inanılmaz derecede yaratıcı repertuarından - kalemler, mürekkep hokkaları, mekanik kalemler, takvimler, kırtasiye malzemeleri ve diğer aksesuarlar - 19. yüzyılın ortalarından günümüze kadar uzanan kapsamlı bir parça seçkisi sunuyor ve Cartier'in bir "joaillier" olarak üretim hikayesini, yazı gereçleri tarihinin daha geniş dokusuna ve bunları kullanmayı seçen ünlü müşterilere örüyor.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    HAC - Cartier: Creative Writing-Hardcover 168 sayfa 25.65 x 2.16 x 29.46 cm Dil: İngilizce Cartier, 1868'de ilk yazı gereçlerini üretmesinden, bugün dünyanın ikinci büyük güzel yazı gereçleri üreticisi konumuna gelmesine kadar, teknik yeniliği yaratıcı cesaretle güzel bir şekilde birleştirdi. Bu cilt, Cartier'in inanılmaz derecede yaratıcı repertuarından - kalemler, mürekkep hokkaları, mekanik kalemler, takvimler, kırtasiye malzemeleri ve diğer aksesuarlar - 19. yüzyılın ortalarından günümüze kadar uzanan kapsamlı bir parça seçkisi sunuyor ve Cartier'in bir "joaillier" olarak üretim hikayesini, yazı gereçleri tarihinin daha geniş dokusuna ve bunları kullanmayı seçen ünlü müşterilere örüyor.

    TLSatıldı
  • Beautiful Creatures: Jewelry Inspired by the Animal Kingdom-Hardcover
160 sayfa
18.54 x 2.16 x 23.8 cm
Dil: İngilizce

Hayvanlar aleminin yaratıkları, Cartier, Bulgari, Tiffany & Co., JAR, Belperron, David Webb, Schlumberger, Boucheron ve daha birçok ünlü mücevher ustasının zarif mücevherlerinde temsil ediliyor.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Beautiful Creatures: Jewelry Inspired by the Animal Kingdom-Hardcover 160 sayfa 18.54 x 2.16 x 23.8 cm Dil: İngilizce Hayvanlar aleminin yaratıkları, Cartier, Bulgari, Tiffany & Co., JAR, Belperron, David Webb, Schlumberger, Boucheron ve daha birçok ünlü mücevher ustasının zarif mücevherlerinde temsil ediliyor.

    TLSatıldı
  • The Metropolitan Museum of Art: Masterpiece Paintings -Hardcover
544 sayfa
24.64 x 5.33 x 34.54 cm
Dil: İngilizce

Bu etkileyici kitabın tek bir müzeden gelen geniş kapsamlı materyali, onu aynı anda hem resim sanatının evrensel tarihi hem de bu dünyaca ünlü kurumun ikonik başyapıtlarına ideal bir giriş haline getiriyor. Dünya çapındaki kültürlerde 5.000 yıldan uzun bir süre önce yaratılan 500 başyapıtın zengin renkli çizimleri ve ayrıntıları, medeniyetin başlangıcından günümüze kronolojik olarak sunuluyor.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    The Metropolitan Museum of Art: Masterpiece Paintings -Hardcover 544 sayfa 24.64 x 5.33 x 34.54 cm Dil: İngilizce Bu etkileyici kitabın tek bir müzeden gelen geniş kapsamlı materyali, onu aynı anda hem resim sanatının evrensel tarihi hem de bu dünyaca ünlü kurumun ikonik başyapıtlarına ideal bir giriş haline getiriyor. Dünya çapındaki kültürlerde 5.000 yıldan uzun bir süre önce yaratılan 500 başyapıtın zengin renkli çizimleri ve ayrıntıları, medeniyetin başlangıcından günümüze kronolojik olarak sunuluyor.

    TLSatıldı
  • The Museum: The history and architecture of the world’s most iconic cultural spaces-Hardcover
320 sayfa
26.04 x 3.94 x 31.24 cm
Dil: İngilizce

Her yıl dünyanın dört bir yanından milyonlarca kişinin ziyaret ettiği, insanlığın en önemli eserlerinden biri olan Müze'nin anlatılmamış hikayesini keşfedin.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    The Museum: The history and architecture of the world’s most iconic cultural spaces-Hardcover 320 sayfa 26.04 x 3.94 x 31.24 cm Dil: İngilizce Her yıl dünyanın dört bir yanından milyonlarca kişinin ziyaret ettiği, insanlığın en önemli eserlerinden biri olan Müze'nin anlatılmamış hikayesini keşfedin.

    TLSatıldı
  • Art =: Discovering Infinite Connections in Art History-Hardcover
448 sayfa
27.62 x 4.76 x 33.34 cm
Dil: İngilizce

Metropolitan Sanat Müzesi'ndeki 800 şaheser aracılığıyla 6.000 yıllık sanat tarihini keşfetmeye yönelik yeni ve alışılmışın dışında bir yaklaşım

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Art =: Discovering Infinite Connections in Art History-Hardcover 448 sayfa 27.62 x 4.76 x 33.34 cm Dil: İngilizce Metropolitan Sanat Müzesi'ndeki 800 şaheser aracılığıyla 6.000 yıllık sanat tarihini keşfetmeye yönelik yeni ve alışılmışın dışında bir yaklaşım

    TLSatıldı
  • Museum of Islamic Art: The Collection-Hardcover
592 sayfa
20.07 x 6.6 x 26.92 cm
Dil: İngilizce

Katar İslam Sanatları Müzesi'ndeki dünya standartlarındaki koleksiyonun, İslam dünyasından göz kamaştırıcı sanatsal başarıların örneklerine yer veren ilk kapsamlı referans yayını.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Museum of Islamic Art: The Collection-Hardcover 592 sayfa 20.07 x 6.6 x 26.92 cm Dil: İngilizce Katar İslam Sanatları Müzesi'ndeki dünya standartlarındaki koleksiyonun, İslam dünyasından göz kamaştırıcı sanatsal başarıların örneklerine yer veren ilk kapsamlı referans yayını.

    TLSatıldı
  • Treasures of the British Museum-Hardcover
240 sayfa
21.9 x 2.3 x 27.6 cm
Dil: İngilizce

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Treasures of the British Museum-Hardcover 240 sayfa 21.9 x 2.3 x 27.6 cm Dil: İngilizce

    TLSatıldı
  • Kilims Museum Für Türkische und Islamische Kunst -Hardcover
280 sayfa
Dil: Almanca

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Kilims Museum Für Türkische und Islamische Kunst -Hardcover 280 sayfa Dil: Almanca

    TLSatıldı
  • King Tut. The Journey through the Underworld. 40th Anniversary Edition-Hardcover
512 sayfa
15.88 x 3.81 x 21.59 cm
Dil: İngilizce

M.Ö. 14. yüzyılda gömülmüş ancak 1922'de Howard Carter tarafından ortaya çıkarılan Tutankhamun ile birlikte gömülen nesneler, uzun süredir yok olmuş bir inanç sistemine dair paha biçilmez bir penceredir. Bugün bakıldığında, antik Mısır halkının cennete giden tehlikeli yolculuğu, yalnızca son yargıdan sonra girilebilen ütopik bir Mısır'ı nasıl gördüğüne dair karmaşık bir resim oluştururlar.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    King Tut. The Journey through the Underworld. 40th Anniversary Edition-Hardcover 512 sayfa 15.88 x 3.81 x 21.59 cm Dil: İngilizce M.Ö. 14. yüzyılda gömülmüş ancak 1922'de Howard Carter tarafından ortaya çıkarılan Tutankhamun ile birlikte gömülen nesneler, uzun süredir yok olmuş bir inanç sistemine dair paha biçilmez bir penceredir. Bugün bakıldığında, antik Mısır halkının cennete giden tehlikeli yolculuğu, yalnızca son yargıdan sonra girilebilen ütopik bir Mısır'ı nasıl gördüğüne dair karmaşık bir resim oluştururlar.

    TLSatıldı
  • HAC - The Masterpieces -Hardcover
192 sayfa
24.77 x 2.54 x 29.85 cm
Dil: İngilizce

Bu cilt, sanatçının en güzel ve unutulmaz 100 tuvaline ve daha az bilinen eserlerin zengin bir seçkisine adanmıştır. Resimleri Van Gogh'un kısa ama parlak kariyeri bağlamında inceler ve eserleri, bu çalışmanın etrafında geliştiği anlatı örgüsünü sağlayan yazışmalarıyla birleştirir.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    HAC - The Masterpieces -Hardcover 192 sayfa 24.77 x 2.54 x 29.85 cm Dil: İngilizce Bu cilt, sanatçının en güzel ve unutulmaz 100 tuvaline ve daha az bilinen eserlerin zengin bir seçkisine adanmıştır. Resimleri Van Gogh'un kısa ama parlak kariyeri bağlamında inceler ve eserleri, bu çalışmanın etrafında geliştiği anlatı örgüsünü sağlayan yazışmalarıyla birleştirir.

    TLSatıldı
  • Banksy: The Man behind the Wall: Revised and Illustrated Edition-Hardcover
272 sayfa
17.27 x 2.79 x 23.88 cm
Dil: İngilizce

İlgi odağı olmaktan o kadar uzak duran, ismini gizleyen, yüzünü asla göstermeyen ve röportajlarını yalnızca e-posta yoluyla veren biri için Banksy oldukça ünlüdür. Bristol'da bir grafiti sanatçısı olarak başladığı günden bu yana, eserleri artık yedi haneli rakamlara açık artırmalarda satılıyor ve ünlülerin duvarlarına asılıyor. Yeni bir Banksy'nin ortaya çıkışı ulusal haber oldu, belgeseli Exit Through the Gift Shop Oscar'a aday gösterildi ve insanlar son sergisini görmek için saatlerce kuyrukta bekliyor. Artık sinirli bir yabancıdan çok Ulusal Hazine, Banksy kimdir ve bugün olduğu kişiye nasıl dönüştü?

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Banksy: The Man behind the Wall: Revised and Illustrated Edition-Hardcover 272 sayfa 17.27 x 2.79 x 23.88 cm Dil: İngilizce İlgi odağı olmaktan o kadar uzak duran, ismini gizleyen, yüzünü asla göstermeyen ve röportajlarını yalnızca e-posta yoluyla veren biri için Banksy oldukça ünlüdür. Bristol'da bir grafiti sanatçısı olarak başladığı günden bu yana, eserleri artık yedi haneli rakamlara açık artırmalarda satılıyor ve ünlülerin duvarlarına asılıyor. Yeni bir Banksy'nin ortaya çıkışı ulusal haber oldu, belgeseli Exit Through the Gift Shop Oscar'a aday gösterildi ve insanlar son sergisini görmek için saatlerce kuyrukta bekliyor. Artık sinirli bir yabancıdan çok Ulusal Hazine, Banksy kimdir ve bugün olduğu kişiye nasıl dönüştü?

    TLSatıldı
  • Artifacts: Fascinating Facts about Art, Artists, and the Art World-Hardcover
176 sayfa
12.7 x 2.54 x 18.42 cm
Dil: İngilizce

Her sanatsever için mükemmel bir derleme – sanat, sanatçılar ve sanat dünyası hakkında geçmiş ve günümüzle ilgili gerçekler, rakamlar ve bulguların yer aldığı temel ve ilgi çekici bir koleksiyon

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Artifacts: Fascinating Facts about Art, Artists, and the Art World-Hardcover 176 sayfa 12.7 x 2.54 x 18.42 cm Dil: İngilizce Her sanatsever için mükemmel bir derleme – sanat, sanatçılar ve sanat dünyası hakkında geçmiş ve günümüzle ilgili gerçekler, rakamlar ve bulguların yer aldığı temel ve ilgi çekici bir koleksiyon

    TLSatıldı
  • A. Süheyl Ünver: Hayatı, Şahsiyeti ve Eserleri 1898 - 1986-Hardcover
662 sayfa
1 x 12 x 19.5 cm

Çağımızın dünya çapındaki en büyük kültür tarihçilerinden olan A. Süheyl Ünver'in seksen sekiz yıl süren ömrünün hülasasıdır. Süheyl Ünver Türk'le alakalı her sahaya nüfuzla tarihimizi dünden bugüne bağlıyan mühim ve müstesna bir şahsiyettir... Türk tarihinin yekpare bütünlüğü içersinde sürekliliğine olan inançla kitap ve makaleler neşreder, el yapması sanat eserleri üretir, örnek bir arşiv kurar, nihayet öğrenciler yetiştirir. Onun en büyük keşiflerinden bir kısmı yazarın da aralarında bulunduğu bugünkü toplumumuzda mühim mevkilere gelmiş öğrencileridir. Eser onun gerçekten zor bir sanat olan bir hayatı nasıl başarıyla tezyin ettiğinin de hikayesidir. Yayınlanmasının üzerinden on yıl bile geçmeden bu eser, klasik kitaplar arasına girmiş, iki farklı damarı bir sarmala dönüştüren Süheyl Ünver rönesansını başlatmıştır.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    A. Süheyl Ünver: Hayatı, Şahsiyeti ve Eserleri 1898 - 1986-Hardcover 662 sayfa 1 x 12 x 19.5 cm Çağımızın dünya çapındaki en büyük kültür tarihçilerinden olan A. Süheyl Ünver'in seksen sekiz yıl süren ömrünün hülasasıdır. Süheyl Ünver Türk'le alakalı her sahaya nüfuzla tarihimizi dünden bugüne bağlıyan mühim ve müstesna bir şahsiyettir... Türk tarihinin yekpare bütünlüğü içersinde sürekliliğine olan inançla kitap ve makaleler neşreder, el yapması sanat eserleri üretir, örnek bir arşiv kurar, nihayet öğrenciler yetiştirir. Onun en büyük keşiflerinden bir kısmı yazarın da aralarında bulunduğu bugünkü toplumumuzda mühim mevkilere gelmiş öğrencileridir. Eser onun gerçekten zor bir sanat olan bir hayatı nasıl başarıyla tezyin ettiğinin de hikayesidir. Yayınlanmasının üzerinden on yıl bile geçmeden bu eser, klasik kitaplar arasına girmiş, iki farklı damarı bir sarmala dönüştüren Süheyl Ünver rönesansını başlatmıştır.

    TLSatıldı
  • HOCA ALİ RIZA (1858-1930)-Hardcover
384 sayfa

    Lot No: 82

    Lot: 82

    HOCA ALİ RIZA (1858-1930)-Hardcover 384 sayfa

    TLSatıldı
  • Yapı Kredi Koleksiyonu’ndan Renkler-Kağıt Kapak
192 sayfa

“Yapı Kredi Koleksiyonu’ndan Renkler” adını taşıyan sergiler kapsamında Osman Hamdi Bey’den İbrahim Çallı’ya, Neşet Günal’dan Cevat Dereli’ye, Nejat Melih Devrim’den Ferhat Özgür’e Türk resminin öncü isimlerinin eserleri sergilenecek. Peyzaj, natürmort, soyut, güncel sanat gibi farklı üsluplarda çalışan ressamların eserlerinin yanı sıra Yapı Kredi Tarihi Arşivi Selâhattin Giz Koleksiyonu’ndaki dönemin foto muhabirleri tarafından çekilen, içinde büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’e ait fotoğrafların da bulunduğu çok değerli kareler sergide görülebilecek.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Yapı Kredi Koleksiyonu’ndan Renkler-Kağıt Kapak 192 sayfa “Yapı Kredi Koleksiyonu’ndan Renkler” adını taşıyan sergiler kapsamında Osman Hamdi Bey’den İbrahim Çallı’ya, Neşet Günal’dan Cevat Dereli’ye, Nejat Melih Devrim’den Ferhat Özgür’e Türk resminin öncü isimlerinin eserleri sergilenecek. Peyzaj, natürmort, soyut, güncel sanat gibi farklı üsluplarda çalışan ressamların eserlerinin yanı sıra Yapı Kredi Tarihi Arşivi Selâhattin Giz Koleksiyonu’ndaki dönemin foto muhabirleri tarafından çekilen, içinde büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’e ait fotoğrafların da bulunduğu çok değerli kareler sergide görülebilecek.

    TLSatıldı
  • Paris Tecrübeleri / École de Paris - Çağdaş Türk Sanatı: 1945-1965-Kağıt Kapak
304 sayfa

1945-1965 yılları arasında Paris’te sanat camiası. Ve Hale Asaf, Fikret Mualla, Fahrelnissa Zeid, Nejad Melih Devrim, Avni Arbaş , Selim Turan, Mübin Orhon, Albert Bitran, Tiraje Dikmen, Abidin Dino, Semiramis Zorlu, Hakkı Anlı, Erdal Alantar ile arada Paris’e gelip giden İlhan Koman, Şükriye Dikmen, Haşmet Akal, Cihat Burak, Adnan Çoker, Adnan Varınca, Güneş Karabuda, Ali Teoman Germaner’in (Aloş) çalışmaları etrafında döneme ışık tutan bir kitap...

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Paris Tecrübeleri / École de Paris - Çağdaş Türk Sanatı: 1945-1965-Kağıt Kapak 304 sayfa 1945-1965 yılları arasında Paris’te sanat camiası. Ve Hale Asaf, Fikret Mualla, Fahrelnissa Zeid, Nejad Melih Devrim, Avni Arbaş , Selim Turan, Mübin Orhon, Albert Bitran, Tiraje Dikmen, Abidin Dino, Semiramis Zorlu, Hakkı Anlı, Erdal Alantar ile arada Paris’e gelip giden İlhan Koman, Şükriye Dikmen, Haşmet Akal, Cihat Burak, Adnan Çoker, Adnan Varınca, Güneş Karabuda, Ali Teoman Germaner’in (Aloş) çalışmaları etrafında döneme ışık tutan bir kitap...

    TLSatıldı
  • Iznik Pottery-Kağıt Kapak
128 sayfa
17.15 x 1.52 x 24.13 cm
Dil: İngilizce

Bu büyüleyici giriş, İznik seramiklerinin hikayesini zengin illüstrasyonlarla anlatıyor. Osmanlı sanatının en büyük ihtişamlarından bazıları, İznik'teki (antik İznik) Türk seramikleri tarafından yeni kurulan camileri ve sarayları süslemek için yapılan lüks seramik kaplar ve muhteşem fayanslardır. Tasarımları, ithal Çin mavi-beyaz porselenlerinden ustaca aktarılan unsurlarla tamamen Türk motiflerini birleştiriyor.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Iznik Pottery-Kağıt Kapak 128 sayfa 17.15 x 1.52 x 24.13 cm Dil: İngilizce Bu büyüleyici giriş, İznik seramiklerinin hikayesini zengin illüstrasyonlarla anlatıyor. Osmanlı sanatının en büyük ihtişamlarından bazıları, İznik'teki (antik İznik) Türk seramikleri tarafından yeni kurulan camileri ve sarayları süslemek için yapılan lüks seramik kaplar ve muhteşem fayanslardır. Tasarımları, ithal Çin mavi-beyaz porselenlerinden ustaca aktarılan unsurlarla tamamen Türk motiflerini birleştiriyor.

    TLSatıldı
  • Ara Guler's Istanbul-Hardcover
184 sayfa
21.4 x 2.5 x 28 cm
Dil: İngilizce

Bu kitap, 1940'lardan 1980'lere kadar İstanbul'daki günlük yaşamın canlı bir fotoğrafik kaydıdır. Ödüllü Ara Güler'in, 'İstanbul'un Gözü'nün yanılmaz merceğinden yakalanan kitap, gelenek ve modernite arasında salınırken şehrin melankolik estetiğini yansıtır. Güler'in dikkat çekici duotone fotoğraflarına, Türk kültürünün bir diğer önde gelen ismi olan Orhan Pamuk'un çağrıştırıcı yorumları eşlik ediyor. Hem yazar hem de fotoğrafçı, gençliklerinde ressam olma hırsını taşıyordu. Burada, her biri kendi tarzında memleketinin fırçasız bir resmini çiziyor ve imge ve sözcük aracılığıyla ruhunu yakalıyor.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Ara Guler's Istanbul-Hardcover 184 sayfa 21.4 x 2.5 x 28 cm Dil: İngilizce Bu kitap, 1940'lardan 1980'lere kadar İstanbul'daki günlük yaşamın canlı bir fotoğrafik kaydıdır. Ödüllü Ara Güler'in, 'İstanbul'un Gözü'nün yanılmaz merceğinden yakalanan kitap, gelenek ve modernite arasında salınırken şehrin melankolik estetiğini yansıtır. Güler'in dikkat çekici duotone fotoğraflarına, Türk kültürünün bir diğer önde gelen ismi olan Orhan Pamuk'un çağrıştırıcı yorumları eşlik ediyor. Hem yazar hem de fotoğrafçı, gençliklerinde ressam olma hırsını taşıyordu. Burada, her biri kendi tarzında memleketinin fırçasız bir resmini çiziyor ve imge ve sözcük aracılığıyla ruhunu yakalıyor.

    TLSatıldı
  • 1000 Chairs.-Hardcover
664 sayfa
14.61 x 4.45 x 20.32 cm
Dil: İngilizce

Sandalye, diğer tüm mobilya parçalarından daha fazla, tasarımcının en çılgın hayallerine tabi tutulmuştur. Bir sırtlığın belirli eğrisi veya bir bacağın bükülmesi, bir koltuğun açısı veya tüm eserin rengi; her bir unsur, bir dönemin stilistik bilincini yansıtır.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    1000 Chairs.-Hardcover 664 sayfa 14.61 x 4.45 x 20.32 cm Dil: İngilizce Sandalye, diğer tüm mobilya parçalarından daha fazla, tasarımcının en çılgın hayallerine tabi tutulmuştur. Bir sırtlığın belirli eğrisi veya bir bacağın bükülmesi, bir koltuğun açısı veya tüm eserin rengi; her bir unsur, bir dönemin stilistik bilincini yansıtır.

    TLSatıldı
  • Design: The Definitive Visual History-Hardcover
480 sayfa
24.4 x 3.1 x 28.9 cm
Dil: İngilizce

Sanat ve El Sanatları hareketinden dijital çağa kadar, önemli parçaların, akımların ve tasarımcıların yer aldığı bu muhteşem görsel kutlamayla tasarımın tarihini keşfedin.
Bu kesin rehberde sanat ve tasarım hakkında bilmeniz gereken her şeyi keşfedin. Tasarım: Kesin Görsel Rehber, 1850'den günümüze kadar her önemli tasarım hareketini kapsayan 1200'den fazla görselden oluşan bir galeri sunuyor.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Design: The Definitive Visual History-Hardcover 480 sayfa 24.4 x 3.1 x 28.9 cm Dil: İngilizce Sanat ve El Sanatları hareketinden dijital çağa kadar, önemli parçaların, akımların ve tasarımcıların yer aldığı bu muhteşem görsel kutlamayla tasarımın tarihini keşfedin. Bu kesin rehberde sanat ve tasarım hakkında bilmeniz gereken her şeyi keşfedin. Tasarım: Kesin Görsel Rehber, 1850'den günümüze kadar her önemli tasarım hareketini kapsayan 1200'den fazla görselden oluşan bir galeri sunuyor.

    TLSatıldı
  • Design of the 20th Century-Hardcover
768 sayfa
14.61 x 4.45 x 20.32 cm
Dil: İngilizce

21. yüzyılın başında konumlanmışken, önceki yüzyılın tasarım alanında önemli değişikliklerle işaretlendiğini açıkça görebiliyoruz. Estetik, günlük yaşama çoğu zaman şaşırtıcı sonuçlarla girdi. Evlerimiz ve iş yerlerimiz gerçek bir stil ve yenilik galerisine dönüştü.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Design of the 20th Century-Hardcover 768 sayfa 14.61 x 4.45 x 20.32 cm Dil: İngilizce 21. yüzyılın başında konumlanmışken, önceki yüzyılın tasarım alanında önemli değişikliklerle işaretlendiğini açıkça görebiliyoruz. Estetik, günlük yaşama çoğu zaman şaşırtıcı sonuçlarla girdi. Evlerimiz ve iş yerlerimiz gerçek bir stil ve yenilik galerisine dönüştü.

    TLSatıldı
  • 100 Contemporary Houses-Hardcover
688 sayfa
15 x 4.7 x 20.4 cm
Dil: İngilizce, Fransızca, Almanca

Özel konutlar tasarlamak mimar için kendi özel zorlukları ve nüansları vardır. Ölçek kamusal projelerden daha mütevazı, teknik donanımlar endüstriyel bir alandan daha az karmaşık olabilir, ancak belirli kişiliklerin tercihleri, gereksinimleri ve vizyonu öncelik haline gelir. Hassas görev, "ev"in tüm duygusal çağrışımlarını ve pratik gereksinimlerini uygulanabilir, inşa edilmiş bir gerçekliğe dönüştürmektir.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    100 Contemporary Houses-Hardcover 688 sayfa 15 x 4.7 x 20.4 cm Dil: İngilizce, Fransızca, Almanca Özel konutlar tasarlamak mimar için kendi özel zorlukları ve nüansları vardır. Ölçek kamusal projelerden daha mütevazı, teknik donanımlar endüstriyel bir alandan daha az karmaşık olabilir, ancak belirli kişiliklerin tercihleri, gereksinimleri ve vizyonu öncelik haline gelir. Hassas görev, "ev"in tüm duygusal çağrışımlarını ve pratik gereksinimlerini uygulanabilir, inşa edilmiş bir gerçekliğe dönüştürmektir.

    TLSatıldı
  • The Package Design Book -Hardcover
672 sayfa
14.61 x 4.45 x 20.32 cm
Dil: İngilizce, Almanca, Fransızca

Paketleme, oldukça hafife alınan bir sanat biçimidir. Bir tüketicinin bir ürüne baktığında gördüğü ilk şey olarak, bir satışı yapabilir veya bozabilir. Pentawards her yıl, dünyanın en çığır açan ve etkili tasarımlarını tanıyarak ambalaj sanatını kutluyor. Tasarımcılar beş ana kategoride yarışıyor: içecekler, yiyecek, vücut, lüks ve diğer pazarlar ve en az 50 alt kategori.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    The Package Design Book -Hardcover 672 sayfa 14.61 x 4.45 x 20.32 cm Dil: İngilizce, Almanca, Fransızca Paketleme, oldukça hafife alınan bir sanat biçimidir. Bir tüketicinin bir ürüne baktığında gördüğü ilk şey olarak, bir satışı yapabilir veya bozabilir. Pentawards her yıl, dünyanın en çığır açan ve etkili tasarımlarını tanıyarak ambalaj sanatını kutluyor. Tasarımcılar beş ana kategoride yarışıyor: içecekler, yiyecek, vücut, lüks ve diğer pazarlar ve en az 50 alt kategori.

    TLSatıldı
  • Textilepedia (Fashion)-Hardcover
240 sayfa
14 x 3.3 x 21.01 cm
Dil: İngilizce

Textilepedia, farklı malzeme türlerini çözümlemekten bitirme seçeneklerinizi anlamaya kadar çeşitli tekstiller için detaylı görsellerle pratik ipuçları sunuyor.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Textilepedia (Fashion)-Hardcover 240 sayfa 14 x 3.3 x 21.01 cm Dil: İngilizce Textilepedia, farklı malzeme türlerini çözümlemekten bitirme seçeneklerinizi anlamaya kadar çeşitli tekstiller için detaylı görsellerle pratik ipuçları sunuyor.

    TLSatıldı
  • Tom Ford 002-Hardcover
416 sayfa
28.7 x 6.02 x 37.59 cm
Dil: İngilizce

Yüksek oktanlı ihtişam, gösterişli cinsellik ve korkusuz moda ile eş anlamlı olan Tom Ford, adını taşıyan markası Milano ve Yeni Delhi'den Şanghay ve New York'a kadar dünyanın dört bir yanında sadık takipçilere sahip ikonik bir tasarımcıdır. İtalyan markası Gucci'de kreatif direktör olarak geçirdiği dönemi ayrıntılarıyla anlatan en çok satan ilk kitabı Tom Ford'dan (2004) on yedi yıl sonra, bu ikinci cilt Ford'un 2005'te yarattığı aynı adlı markasına görsel bir övgüdür ve kozmetik, gözlük, erkek giyim ve eleştirmenlerce beğenilen kadın giyim serisini kapsamaktadır. Saygı duyulan tasarımcı, markasını yalnızca Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi ve Time dergisinin Yılın En İyi Tasarımcısı ödüllerinden övgüler alarak moda dünyasının en üst kademelerine fırlatmakla kalmadı, aynı zamanda Julianne Moore, Lauren Hutton, Pat Cleveland, Beyonce ve Nicholas Hoult gibi sadık A listesindeki hayranları podyum gösterilerinde ve reklam kampanyalarında öne çıkararak Hollywood'un dikkatini çekti.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Tom Ford 002-Hardcover 416 sayfa 28.7 x 6.02 x 37.59 cm Dil: İngilizce Yüksek oktanlı ihtişam, gösterişli cinsellik ve korkusuz moda ile eş anlamlı olan Tom Ford, adını taşıyan markası Milano ve Yeni Delhi'den Şanghay ve New York'a kadar dünyanın dört bir yanında sadık takipçilere sahip ikonik bir tasarımcıdır. İtalyan markası Gucci'de kreatif direktör olarak geçirdiği dönemi ayrıntılarıyla anlatan en çok satan ilk kitabı Tom Ford'dan (2004) on yedi yıl sonra, bu ikinci cilt Ford'un 2005'te yarattığı aynı adlı markasına görsel bir övgüdür ve kozmetik, gözlük, erkek giyim ve eleştirmenlerce beğenilen kadın giyim serisini kapsamaktadır. Saygı duyulan tasarımcı, markasını yalnızca Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi ve Time dergisinin Yılın En İyi Tasarımcısı ödüllerinden övgüler alarak moda dünyasının en üst kademelerine fırlatmakla kalmadı, aynı zamanda Julianne Moore, Lauren Hutton, Pat Cleveland, Beyonce ve Nicholas Hoult gibi sadık A listesindeki hayranları podyum gösterilerinde ve reklam kampanyalarında öne çıkararak Hollywood'un dikkatini çekti.

    TLSatıldı
  • Prada Catwalk: The Complete Collections-Hardcover
632 sayfa
19 x 5.2 x 27.7 cm
Dil: İngilizce

1913 yılında Milano'da lüks deri eşya evi olarak kurulan Prada, Miuccia Prada'nın 1979'da aile şirketinin başına geçmesiyle moda alanına adım attı. Başlangıçta yalnızca aksesuarlara odaklandıktan sonra, 1988'de evin ilk moda koleksiyonunu sundu. Kısa süre sonra Prada'yı son derece kişisel, sofistike ve incelikli bir şekilde yıkıcı yaklaşımıyla dünyanın en etkili lüks markalarından biri haline getirecekti.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Prada Catwalk: The Complete Collections-Hardcover 632 sayfa 19 x 5.2 x 27.7 cm Dil: İngilizce 1913 yılında Milano'da lüks deri eşya evi olarak kurulan Prada, Miuccia Prada'nın 1979'da aile şirketinin başına geçmesiyle moda alanına adım attı. Başlangıçta yalnızca aksesuarlara odaklandıktan sonra, 1988'de evin ilk moda koleksiyonunu sundu. Kısa süre sonra Prada'yı son derece kişisel, sofistike ve incelikli bir şekilde yıkıcı yaklaşımıyla dünyanın en etkili lüks markalarından biri haline getirecekti.

    TLSatıldı
  • Art : A Visual History-Hardcover
416 sayfa
20.2 x 3.2 x 24 cm
Dil: İngilizce

Her dönemi ve 650'den fazla sanatçıyı kapsayan bu kapsamlı, resimli rehber, ikonik eserlerden daha az bilinen mücevherlere, tekniklerden temalara kadar her şeyi içeren, sanat tarihine ilişkin erişilebilir ancak kapsamlı bir bakış açısı sunuyor.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Art : A Visual History-Hardcover 416 sayfa 20.2 x 3.2 x 24 cm Dil: İngilizce Her dönemi ve 650'den fazla sanatçıyı kapsayan bu kapsamlı, resimli rehber, ikonik eserlerden daha az bilinen mücevherlere, tekniklerden temalara kadar her şeyi içeren, sanat tarihine ilişkin erişilebilir ancak kapsamlı bir bakış açısı sunuyor.

    TLSatıldı
  • HAY-Hardcover
240 sayfa
21.46 x 2.54 x 27.81 cm
Dil: İngilizce

Kitapta beş çift tasarımcıyla özel röportajlar yer alıyor: Ronan ve Erwan Bouroullec; Nipa Doshi ve Jonathan Levien; Shane Schneck ve Clara von Zweigbergk (kitabın tasarımcısı da); Fien Muller ve Hannes Van Severen; ve Stine Gam ve Enrico Fratesi.
600 renkli görselle güzelce resimlendirilmiş olan HAY, ayrıca Herman Miller'daki editör yönetmeni Kelsey Keith'in giriş yazısı ve Lucy Bourton, Duncan Riches, Emily Nathan ve Tom Morris'in katkılarını da içeriyor.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    HAY-Hardcover 240 sayfa 21.46 x 2.54 x 27.81 cm Dil: İngilizce Kitapta beş çift tasarımcıyla özel röportajlar yer alıyor: Ronan ve Erwan Bouroullec; Nipa Doshi ve Jonathan Levien; Shane Schneck ve Clara von Zweigbergk (kitabın tasarımcısı da); Fien Muller ve Hannes Van Severen; ve Stine Gam ve Enrico Fratesi. 600 renkli görselle güzelce resimlendirilmiş olan HAY, ayrıca Herman Miller'daki editör yönetmeni Kelsey Keith'in giriş yazısı ve Lucy Bourton, Duncan Riches, Emily Nathan ve Tom Morris'in katkılarını da içeriyor.

    TLSatıldı
  • BMW Motorcycles: 100 Years-Hardcover
240 sayfa
25.78 x 2.79 x 31.62 cm
Dil: İngilizce

BMW'nin gelişen teknolojiye dair uzun geçmişi, 1920'lerde yan valfli makinelerle ve ilk üstten valfli performans motosikletleriyle başlayıp, savaş sonrası R serisi Airhead ve modern Oilhead ikizlerine, ardından dört silindirli ve altı silindirli K serisi tur motosikletlerine, en son paralel ikizlere ve sıralı dört silindirli spor motosikletlerine kadar uzanan bu detaylı hikayede vurgulanıyor. BMW'nin motosiklet hanedanlığını başlatan ilk R32'den, en son S1000RR süper motosikletine ve R18 mega-cruiser'a kadar, BMW Motorcycles, BMW'nin arşivinden alınan tarihi ve çağdaş fotoğrafların bir kombinasyonunda bir asırlık motosiklet mükemmelliğini yakalıyor.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    BMW Motorcycles: 100 Years-Hardcover 240 sayfa 25.78 x 2.79 x 31.62 cm Dil: İngilizce BMW'nin gelişen teknolojiye dair uzun geçmişi, 1920'lerde yan valfli makinelerle ve ilk üstten valfli performans motosikletleriyle başlayıp, savaş sonrası R serisi Airhead ve modern Oilhead ikizlerine, ardından dört silindirli ve altı silindirli K serisi tur motosikletlerine, en son paralel ikizlere ve sıralı dört silindirli spor motosikletlerine kadar uzanan bu detaylı hikayede vurgulanıyor. BMW'nin motosiklet hanedanlığını başlatan ilk R32'den, en son S1000RR süper motosikletine ve R18 mega-cruiser'a kadar, BMW Motorcycles, BMW'nin arşivinden alınan tarihi ve çağdaş fotoğrafların bir kombinasyonunda bir asırlık motosiklet mükemmelliğini yakalıyor.

    TLSatıldı
  • Lalique (Shire Collections, Band 7)-Kağıt Kapak
128 sayfa
19.18 x 1.12 x 25.65 cm
Dil: İngilizce

Rene Lalique, twentieth Century decorative arts and a master of the Art Deco idiom. 1860 yılında doğdu, Paris Goldsmith Louis Aucoc ile cazibe gemisine erken sanat yeteneği ledi. 1885 yılında Rene kendi atölyesini kurdu ve bir sonraki yirmi yıl boyunca harika orijinallik ve güzellik mücevherleri tasarladı ve üretildi. Bu dünya çapında ünlü olmasına rağmen, century dönüşünden önce camla denemeye başladı ve Lalique'nin bugün en ünlü olduğu için budur: Francois Coty için üretilen güzel sanat parfüm şişeleri ve vazolar, aydınlatma, saatler dahil carcarmascots and architectural commissions. Bu lavishly resimli geçmiş Rene Lalique'nin sıra dışı mücevherlerini ve camlarını ve Lalique şirketinin camlarını şimdiki güne kadar kutlar.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Lalique (Shire Collections, Band 7)-Kağıt Kapak 128 sayfa 19.18 x 1.12 x 25.65 cm Dil: İngilizce Rene Lalique, twentieth Century decorative arts and a master of the Art Deco idiom. 1860 yılında doğdu, Paris Goldsmith Louis Aucoc ile cazibe gemisine erken sanat yeteneği ledi. 1885 yılında Rene kendi atölyesini kurdu ve bir sonraki yirmi yıl boyunca harika orijinallik ve güzellik mücevherleri tasarladı ve üretildi. Bu dünya çapında ünlü olmasına rağmen, century dönüşünden önce camla denemeye başladı ve Lalique'nin bugün en ünlü olduğu için budur: Francois Coty için üretilen güzel sanat parfüm şişeleri ve vazolar, aydınlatma, saatler dahil carcarmascots and architectural commissions. Bu lavishly resimli geçmiş Rene Lalique'nin sıra dışı mücevherlerini ve camlarını ve Lalique şirketinin camlarını şimdiki güne kadar kutlar.

    TLSatıldı
  • Treasures from the Patek Philippe Museum: Vol. 1: The Quest for the Perfect Watch (Patek Philippe Collection); Vol. 2: The Emergence of the Watch (Antique Collection): 1-2-Hardcover
208 sayfa
26.01 x 3.61 x 29.39 cm
Dil: İngilizce

Yenilik, ayrıcalık ve zarafet, tek ve tutkulu bir çağrıya sahip aile şirketi Patek Philippe'i tanımlar: saati mükemmelleştirmek. Bu cömertçe resimlendirilmiş kitaplar, Cenevre'deki Patek Philippe Müzesi'nde sergilenen 3.000'den fazla saatin en önemli saatlerinden bazılarını sunar. Bu değerli saatler, şirketin Onursal Başkanı Philippe Stern tarafından 40 yılı aşkın bir süredir tutkuyla bir araya getirilmiştir ve saatçilik tarihinin en değerli parçalarından bazılarını içerir.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Treasures from the Patek Philippe Museum: Vol. 1: The Quest for the Perfect Watch (Patek Philippe Collection); Vol. 2: The Emergence of the Watch (Antique Collection): 1-2-Hardcover 208 sayfa 26.01 x 3.61 x 29.39 cm Dil: İngilizce Yenilik, ayrıcalık ve zarafet, tek ve tutkulu bir çağrıya sahip aile şirketi Patek Philippe'i tanımlar: saati mükemmelleştirmek. Bu cömertçe resimlendirilmiş kitaplar, Cenevre'deki Patek Philippe Müzesi'nde sergilenen 3.000'den fazla saatin en önemli saatlerinden bazılarını sunar. Bu değerli saatler, şirketin Onursal Başkanı Philippe Stern tarafından 40 yılı aşkın bir süredir tutkuyla bir araya getirilmiştir ve saatçilik tarihinin en değerli parçalarından bazılarını içerir.

    TLSatıldı
  • Logo Design. Global Brands-Hardcover
608 sayfa
14.61 x 3.81 x 20.32 cm
Dil: Çok dilli

En çok satan Bibliotheca Universalis logo kılavuzunun ardından gelen bu ikinci cilt, kurumsal kimliğe odaklanıyor. Küreselleşmiş bir dünyada, giderek daha fazla sembol güven, kalite veya güvenilirlik gibi değerleri iletiyor. Bu katalog, metinlerin, görsellerin ve fikirlerin nasıl ayırt edici markalara yoğunlaştırıldığını kapsamlı bir şekilde açıklıyor.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Logo Design. Global Brands-Hardcover 608 sayfa 14.61 x 3.81 x 20.32 cm Dil: Çok dilli En çok satan Bibliotheca Universalis logo kılavuzunun ardından gelen bu ikinci cilt, kurumsal kimliğe odaklanıyor. Küreselleşmiş bir dünyada, giderek daha fazla sembol güven, kalite veya güvenilirlik gibi değerleri iletiyor. Bu katalog, metinlerin, görsellerin ve fikirlerin nasıl ayırt edici markalara yoğunlaştırıldığını kapsamlı bir şekilde açıklıyor.

    TLSatıldı