Antika Kuran Alanlar - 0530 911 07 24

Tellalzade Antik olarak, Elinizde olan Antika kuranı kerimlerinizi değerinin üzerinde, nakit fiyatlarla alımını yapmaktayız. Sizde Elinizdeki Eski Antika Kuranları Satmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bilindiği üzere İslam inanç dünyasının kutsal kitabı Kuran-ı Kerim’dir. Mukaddes kitabımız Kuran-ı Kerim dünyada en çok yazılan kitaptır. Bilinen en eski yazma Kuran-ı Kerim 7. yüzyıla aittir. Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim ilk defa Hz. Ömer ve Hz. Ebubekir’ in isteğiyle kitap haline gelmiştir.

Antika Kuran Alan Yerler

Antika Kuran Alan Yerler Uzmanlarımızın objenin görülmesine ve objeye değer katan kriterlerin tespitinde uzman bir şirkettir. Antika alan / satan şirketimizle iletişime geçerek sahibi olduğu veya almak istediği ürünle ilgili bilgi alabilir. Hizmetlerimiz tamamen yasaldır. Tarihi eser ve diğer yasa-dışı ürün alım ve satımı yapılmaz.

Antika Kuran-ı Kerim Alanlar

Antika Kuran-ı Kerim Alanlar olarak şunu da belirtmeliyiz ki bu kitapların bir yerlerde çok uzun süreler iyi korunmadan saklanmaları veya kullanılmamaları hem inancımız gereği, hem de kitabın anlam ve önemi bakımından doğru bir davranış değildir. Antika Kuran-ı Kerim Alanlar  Bu tarz kitaplarınız var ise bunları değerlendirme yoluna gitmek sizin için en yapılması gerekendir.

Antika Kuranı Kerim Alan Yerler

Antika Kuranı Kerim Alan Yerler Bu özel kitabın meraklısı olan ve okum aşkı ile yanıp tutuşan yüreklere hitap etmek için satış mağazamızda bir birinden değerli kuranı kerim kitapları yer almaktadır. Bu kitaplar arasında tarihi çok eskilere dayanan ve Antika şeklinde olanları da vardır. Antika Kuran-ı Kerim Alan Yerler Genelde satın aldığımız bu kutsal kitapların satılmasında ki en büyük nedenin doğru muhafaza edilemeyeceği kaygısındandır.

Antika Kuran Nedir?

Antika Kuran eski tarihlerden gelerek, günümüze kadar ulaşan Kuran-ı Kerim ler için söylenmektedir.  Antika Kuran, Uzmanlarımızın yapmış olduydu ekspertiz sonrasında anlaşılmaktadır.

Antika Kuranı Kerim Ekspertiz

Antika Kuran-ı Kerimler, maddi değeri olan tüm eski, sanatsal değeri bulunan ve az bulunan Kuran-ı Kerimlere verilen bir tanımdır. Kuran-ı Kerim’in Antika olması belirli şartlara bağlıdır;

  • Kuran-ı Kerim yazıldığı zaman
  • Kuran-ı Kerim yazarının bilinirliği
  • Kuran-ı Kerim üzerinde bulunan deformelerin miktarı
  • Kuran-ı Kerim ünlü bir kişiye veya tarihsel bir döneme ait olması
  • Kuran-ı Kerim ender bulunur bir eşya olması

Antika kuranı Kerim yapılan ön değerlendirme sonrası el yazma Kur’an-ı Kerim alanlar olarak ekspertiz imiz objeyi yerinde görmek için verilen adrese gelebilir. Eski Kuranı Kerim Alan Yerler Yapılan değerlendirme sonucu objenin Kuran-ı Kerim alanlar için bir değeri olduğu anlaşıldığı takdirde alım / satım için gerekli teklif verilir.

Antika Kuranı Kerim Nasıl Anlaşılır?

Antika Kuranı Kerim Nasıl Alınır Satılır Yukarıda yazılı özelliklerle Kuran-ı Kerimin değeri belirlenir. Bir Kuran-ı Kerimin antika değeri taşıması için yaşlı olması gerektiği gibi tarihi eser özelliği taşıyan Kuran-ı Kerimlerde Kuran-ı Kerimler arasında da fark vardır.

Antika Kuran Kerim Nasıl Alınır Satılır?

Kuranı Kerimler halk arasında alım satımı yasal olarak yapılabildiği gibi tarihi eserlerin alım satımının yapılması bazı kanunlara bağlıdır. Eski Kuran Alan Yerler Firmamız eski ve antika değeri taşıyan antikaları alan ve eski ve antika değeri taşıyan antikaları satan bir şirkettir.