Eski Kuranı Kerim Alan Yerler - 0530 911 07 24

Antika Kuran Alanlar

Antika Kuran Alanlar olarak şunu da belirtmeliyiz ki bu kitapların bir yerlerde çok uzun süreler iyi korunmadan saklanmaları veya kullanılmamaları hem inancımız gereği, hem de kitabın anlam ve önemi bakımından doğru bir davranış değildir. Bu tarz kitaplarınız var ise bunları değerlendirme yoluna gitmek sizin için en yapılması gerekendir.

Bu özel kitabın meraklısı olan ve okum aşkı ile yanıp tutuşan yüreklere hitap etmek için satış mağazamızda bir birinden değerli kuranı kerim kitapları yer almaktadır. Bu kitaplar arasında tarihi çok eskilere dayanan ve Antika şeklinde olanları da vardır. Genelde satın aldığımız bu kutsal kitapların satılmasında ki en büyük nedenin doğru muhafaza edilemeyeceği kaygısındandır.

Antika Kuran Alan Yerler

Tellalzade Antik  objenin görülmesine ve objeye değer katan kriterlerin tespitinde uzman bir şirkettir. Antika alan / satan şirketimizle iletişime geçerek sahibi olduğu veya almak istediği ürünle ilgili bilgi alabilir. Hizmetlerimiz tamamen yasaldır. Tarihi eser ve diğer yasadışı ürün alım ve satımı yapılmaz.

Antika kuranı Kerim yapılan ön değerlendirme sonrası el yazma Kur’an-ı Kerim alanlar olarak ekspertizimiz objeyi yerinde görmek için verilen adrese gelebilir. Eski Kuranı Kerim Alan Yerler Yapılan değerlendirme sonucu objenin Kuran-ı Kerim alanlar için bir değeri olduğu anlaşıldığı takdirde alım / satım için gerekli teklif verilir.

Antika Kuran-ı Kerim Ekspertizi

Antika Kuran-ı Kerimler, maddi değeri olan tüm eski, sanatsal değeri bulunan ve az bulunan Kuran-ı Kerimlere verilen bir tanımdır. Kuranı Kerimin antika olması belirli şartlara bağlıdır;

  • Kuran-ı Kerim yazıldığı zaman
  • Kuran-ı Kerim yazarının bilinirliği
  • Kuran-ı Kerim üzerinde bulunan deformelerin miktarı
  • Kuran-ı Kerim ünlü bir kişiye veya tarihsel bir döneme ait olması
  • Kuran-ı Kerim ender bulunur bir eşya olması

Bu ve diğer özelliklerle Kuran-ı Kerimin değeri belirlenir. Bir Kuran-ı Kerimin antika değeri taşıması için yaşlı olması gerektiği gibi tarihi eser özelliği taşıyan Kuran-ı Kerimlerde Kuran-ı Kerimler arasında da fark vardır. Kuranı Kerimler halk arasında alım satımı yasal olarak yapılabildiği gibi tarihi eserlerin alım satımının yapılması bazı kanunlara bağlıdır. Eski Kuran Alan Yerler Firmamız eski ve antika değeri taşıyan antikaları alan ve eski ve antika değeri taşıyan antikaları satan bir şirkettir.