El Yazması Kuranı Kerim Alanlar

ANTİKA ESKİ KURAN-I KERIM

İstanbul Eskici ve Antika Kuran-ı Kerim Alanlar olarak, evlerinizde satmak istediğiniz antika Kuran-ı Kerim ve Eski Kuran-ı Kerim gibi eşyalarınızı alıp satmak konusunda sizlere yardımcı olabiliriz. Satmak istediğiniz antika ve antika oyuncaklar, antika eşya, antika gramofon, antika piyano, eski fotoğraf makinesi, antika radyolar, antika mobilyalar, eski eşyalarınızı almamız için bizimle irtibata geçebilirsiniz. En kısa sürede size dönüş yapılıp eşyalarınız değeri karşılığında alınır.

İstanbul Eskici olarak, evelerinizde bulunan Antika Kuran-ı Kerim ve eski Kuran-ı Kerim alım ve satım konularında sizlere doğru ve dürüst bir şekilde ekspertiz hizmeti vermek için 0530 911 07 24 numaralı telefondan firmamıza ulaşmanız yeterli olacaktır.

 

ESKİ KURAN-I KERIM ALANLAR

Öncelikle eski bir eşyanın antika olabilmesi için belli bir döneme, tarihe tanıklık etmesi ve nadir bulunan bir eşya ya da obje olması gerekmektedir. Madalya, Gramofon, saat, tombak, resim, tablo, heykel, mobilya, porselen, kama, kılıç, tabanca, kitap, abajur, fincan, kıyafet gibi farklı objeler de antika değeri taşıyabilmektedir. Eski zamandan kalma, tarihsel bir dönemi yansıtan antikalar ilgisi olan insanların bu konuya olan merakı sayesinde koleksiyon haline gelmiştir. Eski Kuran-ı Kerim Alanlar olarak koleksiyoncuları en çok tercih ettiği antikaları şu şekilde sıralayabiliriz:

Cam eşya, saatler, metal eşya, gümüş, mobilya, seramik ve porselen eşya, halı ve kilim, avizeler, tablolar, resimler, kartpostallar, pul, eski paralar, fermanlar, radyo, telefon, daktilo, el yazması kitaplar, eski çizgi romanlar, taşplak, eski plak ve pikaplar v.b.

ANTİKA KURAN-I KERIM ALANLAR

Antikalar tarihte önemli kişi ya da önemli tarihsel döneme ait olabilmektedir. Ayrıca uzun yıllar süresince iyi bir şekilde korunmuş eski eşyalar giderek Antika değeri kazanabilmektedir. Eski eşyanın, eski bir objenin ya da eski bir eserin antika olarak kabul edilebilmesi için aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir.

Antika eşyalar bulundukları döneme göre adlandırılırlar. Örnek vermek gerekirse, İngiliz antikası dediğimizde, Kral George ve Kraliçe Victoria dönemlerinde yapıldığı için onların adıyla anılabilir. Eski bir eşyanın antika olarak kabul edilebilmesi için yapıldığı yerin ve zamanın kanıtlanması gerekmektedir.

Eski Kuran-ı Kerim gibi değerli eşyalarda nerede yapıldığı, hangi fabrikada yapıldığı ya da hangi ustanın elinden çıktığı gibi üretim bilgisi belirten işaretler yer almaktadır. Bu durumda eski eşyanın bir antika olduğu ispatlanmış olur.

Yani üzerinde işaret bulunmayan antika ve eski eşyanın nerede ve ne zaman yapıldığı işin ehli gerçek antikacı uzmanlar sayesinde anlaşılmaktadır. Antika Kuran-ı Kerim uzmanları ve antika alıcıları malzemesine, modeline, renklere, yapımı sırasında kullanılan tekniklere ve ustalığa bakarak eserlerin gerçek antika olup olmadığını tespit etmektedirler.

ANTİKA KURAN-I KERIM ALICILARI

Sizin de evinizde eski eşya ya da eski objeleriniz varsa ve bunların antika olup olmadığında emin değilseniz objelerin uzman incelemesi(eskpertiz) için Antika Kuran-ı Kerim alıcıları ve Eski Kuran-ı Kerim Alanlar olarak sizlere yardımcı olabiliriz.

 

ANTİKA KURAN-I KERIM FİYATLARI

Antika Kuran-ı Kerim Fiyatları için aşağıdaki numaralardan bizlere ulaşabilirsiniz.

ANTİKA KURAN-I KERIM ALAN SATAN YERLER

Beşiktaş Antika Kuran-ı Kerim Alan Satan Yerler : 0530 911 07 24

Kadıköy Antika Kuran-ı Kerim Alan Satan Yerler : 0530 911 07 24

Şişli Antika Kuran-ı Kerim Alan Satan Yerler : 0530 911 07 24

Üsküdar Antika Kuran-ı Kerim Alan Satan Yerler : 0530 911 07 24

ANTİKA ESKİ KURAN-I KERİM ALIM SATIM

Antika kuran alan yerler, eski kuranı kerim alıcıları, 100 yıllık kuran kaç para eder, sahibinden havas kitabı, antika kitap satmak istiyorum, 600 yıllık kuranı kerim fiyatları, tarihi satılık antika eşyalar, en pahalı el yazması eser, eski kuranı kerim alıcıları, eski kuranı kerim alanlar, 1000 yıllık kuranı kerim, en pahalı el yazması eser, tarihi kuran satmak, el yazması kuran, eski kuranı kerim alıcıları, 150 yıllık kuranı kerim fiyatları, 100 yıllık kuran kaç para eder, antika kuran alan yerler, el yazması kuran-ı kerim satmak istiyorum, el yazması hadis kitabı, el yazması dua kitabı, eski el yazması ayetler alan yerler.